Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 8 februari, 2024

 

 

Detta händer i hela multiversum ∞

The 9D Arcturian Council kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har lagt märke till förändringarna som sker där på jorden, och vi vill att ni ska veta att de alla är förändringar till det bättre. Och vi vet att den här tiden som du lever i just nu kan verka som om mänskligheten inte har det så bra på det hela taget. Men allt som du håller på att släppa och dekonstruera kommer upp till ytan. När något kommer upp till ytan för någon av er finns det alltid ett val. Du kan välja att titta på den eller ignorera den. Du kan välja att skämmas för det eller växa från det. Du kan välja att se det som ditt eller någon annans fel.

Det finns så många sätt att se på vad som händer där på jorden vid den här tiden, och detta skulle vara sant när som helst i mänsklighetens historia. Men eftersom du befinner dig i en tid då du vet att du upplever massuppvaknanden och stora förändringar, måste du kunna se på omständigheterna i din värld annorlunda än någonsin tidigare. Du måste kunna ställa in dig på helheten för att dra nytta av allt som händer. Den större bilden här är att du stiger upp, och i processen att stiga släpper du det som inte längre tjänar dig.

Du släpper det som har varit mörkt, tungt och dolt så länge. Och så, när allt kommer upp till ytan för att ses, måste du utöva din fria vilja för att se det på det sätt som tjänar dig och mänskligheten bäst. Annars kommer du att motstå det, och det måste fortsätta att vara precis som det är tills du slutar göra det. Nu, varför är universum inrättat så, kanske du undrar?

Tja, du är universum. Du är Källa; du är allt. Och så, vad det än är du gör motstånd är du. Du är menad att vara kärlek; det är meningen att du ska uppleva villkorslös kärlek. Och därför, när du ser det hela som dig, och du omfamnar det och till slut älskar det, då får du gå vidare till andra upplevelser. Det är därför det inte gör någon nytta att motstå någon aspekt av livet på jorden som det är idag.

Även om du inte skulle stiga, skulle du inte kunna förändra någonting bara genom att motstå det, bara genom att slå tillbaka. Du skulle i slutändan alltid behöva gå in och ta reda på vilken aspekt av dig själv det är som du inte älskar. Och sedan kan du titta på dina tankar, din övertygelse, dina bedömningar och allt annat som förvärrar frågan om vad du inte är kär i och accepterar. När du släpper allt som inte tjänar dig, det är då du naturligt tar dig upp till nästa nivå, och det kommer alltid att finnas en nästa nivå.

Det kommer alltid att finnas mer för dig att älska och att bli genom den kärleken. Och så, du kan lika gärna acceptera allt som det är just nu och leta efter de sätt på vilka du kan växa från alla omständigheter i ditt liv och alla omständigheter i världen du lever i just nu. Och vi vet att fler och fler av er gör dessa saker. Vi kan känna det, och vi vill bara påminna dig om att allt du behöver göra är att fortsätta. Saker och ting blir bättre, och de kommer att fortsätta att bli bättre på grund av det arbete ni gör och för att under denna tid av uppstigning lyfts vi alla upp i hela multiversum.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med dig.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *