Det Andromedanska Rådet via Daniel Scranton, 7 februari, 2024

 

 

Sändning från Galactic Center ∞

The Andromedan Council of Light, kanaliserad av Daniel Scranton

”Vi är det Andromedanska Ljusrådet, och vi är väldigt glada över att få kontakt med er.

Det här är en vacker tid att uttrycka sig i mänsklig form där på jorden på grund av alla de möjligheter som du har framför dig. Du är inte begränsad till ett före-födelsemanus eller ritning som du måste följa vid denna tidpunkt i din utveckling av medvetande. Du får flytta ner nu vilken tidslinje som känns bäst för dig, och alla dessa tidslinjer kommer att inkludera t.ex. kontaktupplevelser och uppstigning. Så det betyder att ni alla kan slappna av. Apokalypsen kommer inte.

Och vi vet också att det är en underbar tid för er alla att vara där eftersom vi har märkt hur väl ni hanterar energierna. Du gör det vackert med energierna som kommer från alla punkter i universum. Och även om dessa energier ibland zappar dig och saktar ner dig eller stör din sömn, vänjer du dig väl till dem och du är redo för mer. Du är redo för överföringar från den galaktiska kärnan, det galaktiska centret.

Du är redo att få dina hjärtan aktiverade helt så att du kan slutföra dina uppdrag där av t.ex. kontakt och uppstigning med lätthet, med glädje, med ett hopp i steget. Du är också alltid där i tjänst, och du vill vara i tjänst, och du vill vara till tjänst för så många människor som möjligt, och så dessa galaktiska överföringar av energi kommer att hjälpa dig att lysa upp dig för fler människor så att du kan ha mer intresse för dig och vad du gör för att utveckla ditt medvetande. Ni är alla menade att leda, alla menade att inspirera, och ni som vet detta gör det medan andra av er har tvekat lite. Men var säker på att inspirationen kommer, och du kommer att agera på den, och du kommer att känna din plats i vår galaktiska dans som också är en universell dans.

Vi som observerar dig är spända på vad som komma skall för dig, och vi är glada över att se dina ansikten när du utvecklas exponentiellt under resten av året. Ögonblicken av nedladdningar och inspirerade idéer kommer att fortsätta att föröka sig, och massuppvaknandet av de som har sovit kommer också att börja dyka upp mer och mer på din radar. Som vi sa, du kommer att lysa upp för dem och de kommer till dig, och du kommer att ha allt som du har arbetat med inom dig själv att erbjuda, och som är vackert att bevittna från vårt stjärnsystem. Du kommer alltid att ha vårt stöd och vår kärlek på avstånd.

Vi är det andromedanska ljusets råd, och vi har njutit av att tjäna er på detta sätt.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *