Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 8 januari, 2024

 

Ground Crew & Awakened Collective: This is How You Help  ∞

The 9D Arcturian Council Channeled by Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket imponerade av hur människor möter motgångar där på planeten Jorden, och vi vet att om du ser dig omkring på dina medmänniskor, kan du också bli imponerad. Du känner förstås till dina egna berättelser, och du vet vilka motgångar du har fått möta och hur du har segrat i många av de utmanande situationerna i ditt liv. Men du vet inte alltid vad någon annans berättelse är, och du kan göra ett antagande om en person som bara är ett antagande eftersom du inte riktigt kan gå i deras skor och förstå vilken typ av kors de bär i sina liv.

Därför är det viktigt att börja med det förhållningssätt till andra människor som du helt enkelt inte kommer att döma, och du kommer att göra ett försök att ge dem fördelen av tvivel om vem de är, vad de gör, vad deras övertygelser är de typer av saker de säger och lägger upp. Du kan inte veta vad de bär på och vad som har ålagts dem under denna livstid, och det är därför det är så mycket viktigare att leta efter bevisen för att dina medmänniskor står inför sina utmaningar direkt och gör sitt bästa för att övervinna motgångarna de möter.

Ge alla på jorden kredit för att de är där just nu, för det är en svår plats att inkarnera, och det har det alltid varit. Det är särskilt svårt att vara där nu på grund av den förändring i medvetande som sker och allt som måste släppas för att få det att hända. Du inser också att genom att släppa det som behöver släppas inom dig så finns det så mycket mer glädje att få längs vägen. Du kan njuta av dina resor så mycket mer när du gör det arbete som är nödvändigt, och när någon annan inte gör jobbet, bara inse att de så småningom kommer att göra det. Och om du kan sänka dem så mycket, kan du också hitta utrymme i ditt hjärta för att hålla plats för den personen, och det kan vara det servicearbete du gör.

Detta kan vara sättet som du bidrar när du inte vet hur du ska bidra eller vad du ska bidra med till dina medmänniskor för att hjälpa dem i denna process av att förändras och växa och bli. Du som det vaknade kollektivet och markpersonalen har inte alltid en klar uppfattning om vad du ska göra för att hjälpa. Och ändå, allt du behöver göra är att se dig omkring, inte döma, skära ner andra människor och hålla utrymme för dem, och du kommer till den plats där du kan känna medkänsla och villkorslös kärlek för dem.

Nu, vad menar vi med att ”hålla utrymme”? Vi menar att du kan se en person göra så gott de kan och ha en lycka till i deras väg. Du kan se en person ha en uppvaknande upplevelse eller finna glädje i livets små saker. Du kan se en person få allt de behöver, både fysiskt och från det icke-fysiska, för att trivas och för att bli sitt högre jag. Du kan hålla den visionen för dem tills de kan hålla den visionen för sig själva och verkligen förverkliga den i sin verklighet.

Det finns naturligtvis många andra saker du kan göra för dina medmänniskor när du får de möjligheterna, eller när du blir inspirerad, för att hjälpa dem på något sätt. Och vi vet att eftersom du får det här meddelandet just nu, är du redo att spela den rollen. Vi vet att ni har väntat på detta råd när det gäller dem som fortfarande inte har vaknat, för vi ser också hur svårt det kan vara för er alla att gå bland dem och inte veta hur man ska vara till tjänst. Ibland kommer du att försöka berätta för dem vad du vet, eller skicka dem en artikel eller en video eller något, och det resonerar inte riktigt med dem.

Och så, när du inser att de har sina egna unika vägar, och de måste gå dem själva, kan du släppa taget lite och lita på att deras team är på det. Och när du har plats för dem kommer du att må bättre i stunden, och det är en bra indikation på när du är på rätt väg.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *