Skaparna via Daniel Scranton, 2 april, 2024

 

Vad du kan förvänta dig i april 2024 ∞

The 12D Creators, a Nonphysical Collective Consciousness, kanaliserad av Daniel Scranton

”Vi finns här för dig. Vi är Skaparna. Vi är ett tolftedimensionellt kollektiv av icke-fysiska varelser, och vi är här för att hjälpa.

Vi är här för att berätta om april månad 2024 och vad du kan förvänta dig av de stödjande energierna. Du kan förvänta dig att dessa energier inte bara kommer från din sol utan också från din Jord och från alla dina kosmiska, galaktiska vänner och familjemedlemmar. Vi går alla samman för att hjälpa mänskligheten, och aprils energier kommer att finnas där för att stödja dig i att höja din vibration, höja din medvetandenivå och ta nästa steg på stegen av din uppstigning.

Det gör att du kan växa med stormsteg under hela april månad, speciellt om du är medveten om möjligheterna att göra det. Möjligheterna kommer att dyka upp på en mängd olika sätt, och du kommer att ges många möjligheter att gå till nästa nivå av ditt medvetande. Du kommer ständigt att knuffas mot tankarna, orden och beteendena som kommer att föra dig in i ett högre vibrationstillstånd, och allt som tar dig i motsatt riktning kommer att sticka ut mer som en öm tumme för dig.

Att vara vaken och medveten, som du är, kommer att hjälpa dig att vända alla tendenser som du har att röra dig i den lägre vibrationsriktningen. Du har en tendens att märka oftare när du är på en plats med lägre vibrationer eftersom det känns så off för dig. Du är mer benägen att upptäcka en tanke eller en övertygelse som inte tjänar dig eftersom du är så van vid att gå i rätt riktning nu. Du är så vaken och fortsätter att bli mer och mer medveten om när du rör dig mot ljuset, mot ditt femtedimensionella högre jag.

Vad allt detta betyder för dig i din fysiska vardag är att du också kommer att kunna ta gigantiska steg framåt i projekt som du har, mål som du har satt upp för dig själv, företag som du har velat starta, böcker som du har velat skriva. Du kommer att få knuffarna från dina guider, från älven, från ditt högre jag, från så många olika platser och hjälpare att du kommer att märka att muserna finns runt omkring, och de är faktiskt en glad grupp som vill skapa tillsammans med dig, som vill ge dig de där inspirerade tankarna, de idéerna som du kan och vill agera efter.

Och så, april är en månad för dig att förvänta dig stora saker, att förvänta dig det du har väntat på och att känna stöd varje steg på vägen, som vi önskar att du ska känna hela tiden. Men eftersom ni vet om detta element i april månad, nu kan ni öppna upp mer och ni kan se er själva mer, röra er i den riktning som ni verkligen vill gå i denna livstid av uppstigning. Mycket bra.

Vi är Skaparna, och vi älskar er väldigt mycket.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *