Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 8 juni, 2024

 

Om du väntar på att fartyg ska landa, gör det här ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

“Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har tillräckligt med erfarenhet vid det här laget av att arbeta med varelser i fysiska dimensioner för att veta hur man kan hjälpa er att leva bättre liv där i er fysiska dimension på planeten Jorden. Vi vet hur betydelsefullt det är för er alla att faktiskt vara där i dessa fysiska kroppar, och vi vill att ni ska förstå att ni är där för att jorda i högre frekvensenergier för mänsklighetens kollektiv och för hela detta universum. Vi vill att ni alla ska omfamna det faktum att ni valde att vara där och ni valde att ha en fysisk kropp vid denna tid. Vi inbjuder dig att leta efter det som finns i den fysiska sfären som kan ge dig en anledning att känna dig jordad.

Med andra ord, vi vet att det finns något med den fysiska verkligheten där på jorden som du kan uppskatta, älska, bli upprymd av och delta i regelbundet. Och genom att göra det erbjuder ni er själva som kanaler för högre frekvens, icke-fysisk energi som kommer från de högre dimensionella planen. Så ni förstår, till och med att följa er lycka är en tjänst för inte bara mänskligheten utan för hela universum, och ni behövs alla vid denna tidpunkt för att vara där på jorden och leva de liv ni lever. Men ni måste hitta något om att leva ert fjärdedimensionella liv på jorden vid denna tid som är njutbart för er för att vara till största tjänst.

Det betyder att du måste lägga undan dina strecktecken och sänka dina höjda nävar och sluta titta på vad som är fel med livet på jorden vid denna tidpunkt så att du har tid och energi att lägga på de saker som verkligen lyser upp dig och ge dig en anledning att gå upp ur sängen på morgonen. Du har mycket tur där på jorden eftersom du har så många olika val tillgängliga för dig varje dag, och vi inbjuder dig att se det på det sättet också, för om du bara sitter och väntar på att fartygen ska landa eller väntar på solblixten så att uppstigningshändelsen kommer att vara komplett, då är du inte en del av den medvetna uppstigningsresan.

Du behöver inte vänta på att något ska hända för att vara ditt femtedimensionella jag just nu, och du kan leva ett liv på jorden som inte bara bidrar till de högre frekvensenergierna som det mänskliga kollektiva medvetandet behöver så mycket, men det kan också vara ett liv som inspirerar andra. Ni är där för att vara ledare i tanke, ord och handling, inte de som bara väntar på nästa förutsägelse om vad som kommer att hända och när. Vi föreslår att du blir mer proaktiv i ditt liv, att du går ut och får kontakt med Moder Jord, Moder Natur och andra människor, och vi föreslår att du inte väntar på att något alls ska hända innan du gör det.

Vi har sett detta arbete på så många världar, i så många dimensioner och så många stjärnsystem, och nu är det dags att låta allt som redan har fungerat för er där på jorden. Vi garanterar dig framgång.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *