Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 9 april 2022

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 9 april 2022

 

Vad de Höga Vibrationsenergierna är till för

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är hela tiden väldigt fokuserade på vad det är som vi skulle vilja känna mer av och uppleva mer av i vårt universum. Det är därför vi alltid kan hitta goda nyheter att ge till mänskligheten. Vi vet att ur ett mänskligt perspektiv går inte allt så bra där på Jorden, men vi är fokuserade på det positiva och fokuserade på vart ni är på väg, vilket alltid är till en bättre plats. Vibrationen av det mänskliga kollektiva medvetandet fortsätter att öka i sin frekvens, och ni kan antingen känna efter de positiva förändringarna, eller så kan ni välja att peka på vad som är fel med världen idag, eller med ert liv i synnerhet, och fastna i det. Valet är alltid ert.

För oss känns det inte ens som ett val. Vi följer känslan, och vi följer känslan hela vägen tillbaka till Källan. Vi skulle aldrig vilja stanna på ett ställe och motarbeta den plats vi bodde på, men människor gör de valen om och om igen. Vi är här för att hjälpa er att inse att det är val och att det finns bättre val än de ni har gjort. Använd er förmåga att fokusera eftersom det är ett kraftfullt verktyg som ni alltid har till ert förfogande. Fokusera och känn sedan efter om det ni fokuserar på tar er med flödet av den högre vibrationen som alltid kommer in för att tjäna mänskligheten.

När vi pratar om de nuvarande energierna, pratar vi alltid om energier som har en högre vibration och energier som finns där för att tjäna er alla, men ni följer inte alltid med flödet, och då känner ni smärta och lidande som är resultatet av just det valet. Ni kan se på dessa högre vibrationsenergier som om de vore luft. Det finns bra, andningsbar luft runt de flesta människor hela tiden, och det skulle tjäna alla att medvetet ta in mer av den luften genom att andas lite djupare, men hur många människor gör det egentligen? Det är samma sak när det kommer till dessa högre vibrationsenergier som alltid kommer in, alltid stödjer er och alltid ger er precis vad ni behöver.

När ni släpper ert motstånd och bestämmer er för att det är dags att följa med flödet, kommer dessa energier att föra er till nästa nivå av ert medvetande och till en bättre verklighet för er att uppleva just nu. När ni blir medvetna om dessa energier och ni känner efter dem, då får ni en mer invärtes upplevelse av vad som verkligen händer. Vad som verkligen händer är att ni hela tiden växer, utvecklas och expanderar, och det finns ingen stopp för något av det, men ni kan gå på den resan sparkande, skrikande, skrapande och klösande i era försök att stanna där ni är, eller så kan släppa taget och verkligen njuta av åkturen.

Känn efter vad som är tillgängligt för er just nu, och vet att med lite fokus, och kanske några djupa andetag, kan ni förflytta berg, just nu från precis där ni är. Och det är att leva ett tillfredsställande liv i uppfyllelse och glädje.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

 

 

 

Du gillar kanske också...