Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 9 december, 2023

 

Vi hoppas att du inkluderade detta i ditt uppvaknande ∞

The 9D Arcturian Council Channeled by Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är väldigt intimt förbundna med var och en av er, precis som ni alla är intimt förbundna med varandra där på jorden. Vi vet att du ser människor där ute i världen göra saker och säga saker som gör dig upprörd, och du tror att det inte finns något sätt att du kan vara kopplad till den personen eller den gruppen människor, men det är du. Du har illusionen av separation där på jorden, vilket har gett dig möjligheten att ha vissa upplevelser som du bara kunde ha under den illusionen, men vi hoppas verkligen att en del av din uppvaknandeprocess har inkluderat vetskapen om att ingenting och ingen egentligen finns utanför dig.

Faktum är att de alla säger saker och gör saker som kommer att stimulera mer av utvecklingen av ditt medvetande, om du låter expansionen ske från det du bevittnar. Du måste bara bestämma dig för att det som stör dig just nu gör det eftersom det är tänkt att trycka på dessa knappar. Det är meningen att du ska älska villkorslöst, att förlåta och ha medkänsla för alla andra, oavsett vem de är och vad de än har gjort.

Det är inte meningen att du ska döma, frukta och dra linjer i sanden, men det har varit mänsklighetens sätt så länge. När du inser att alla människor där ute i världen representerar aspekter av dig, då kan du börja se möjligheterna för dig. Vad du verkligen vill göra är att bli en hel och komplett person, och du kan inte göra det samtidigt som du fördömer en aspekt av dig själv. Det är därför du måste släppa allt detta och acceptera alla som de är, och det är också därför du får uppleva allt detta som det är. Du skapade det som det är så att du kunde få upplevelsen av tillväxt.

Det finns ingen tillväxt att få om alla är älskvärda hela tiden. Det finns då ingen rörelse från dömande och fördömande till acceptans och villkorslös kärlek. Och om det inte finns någon rörelse, vad var då poängen med att du lurade dig själv om vem du verkligen är och tar på dig illusionen av separation, inte bara från andra människor, utan också från Source? Du vill uppleva vem och vad du verkligen är visceralt, vilket betyder att du vill känna det. Du vill göra mer än att bara säga att du vet att du är en Källenergiväsen av kärlek och ljus.

Du vill faktiskt ha den upplevelsen, och alla människor i världen ger dig möjligheten, men du måste acceptera den. Du måste ta det och springa med det, och bestämma vem du verkligen är, vem du vill vara och vad du vill bli. Tro oss när vi säger att det alltid finns mer. Det kommer alltid att finnas mer kärlek och mer ljus, mer expansion och mer tillväxt. Och även efter att du har slutfört ditt medvetandeskifte kommer du inte att bli klar. Det kommer att finnas mer för dig att uppleva och växa in i eftersom Source expanderar. Och så expanderar du förstås också. Det är rörelsen från var du är till dit du ska som är resan som ni alla anmält er till, och det är den enda resan som verkligen finns.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *