Gudinnan Pele via Galaxygirl, 6 December 2023

 

Gudinnan Pele via Galaxygirl 

6 December 2023

Aloha. 

Jag är gudinnan av eld, av ljus, av de djupa och mäktiga eldportalerna som gräver in i Gaia. Jag är Pele. Jag ser dig med de brinnande ögonen, en som har gått genom eld och övervunnit den-för jag är av den. Jag är ett med allt. Eld är mitt valda element. Ni människor som läser är mycket starkare än ni har fått höra, och jag ser med visdomens ögon att vi är Ohana, att vi alla är en del av denna stora krets av allt. Vi är Familj. 

Jag Pele talar. Elden brinner djupt och klart, det renar. Det skapar diamantgrottor. Det ändrar landskap när det svalnar. Ingenting är detsamma. (Hon visar en vulkan som bryter ut, med lava som strömmar ner och svalnar, blir svart lavasten. Lava sten är skarp. Det skär ens fötter om man inte tar stor omsorg när man går över den. Det är hårt, robust, som du, Unga. Som du. Du är hård och robust nog för den här resan som har varit lång. Och ändå går du vidare. Du fortsätter att gå för att se den vackra utsikten i slutet av svängen. Det finns alltid en vy där du är. Du behöver inte vara på bergstoppen för att se utsikten. Utsikten är inom och runt omkring dig. Inre synen måste hållas tydlig så att man kan se. Det inre landskapet kan vara djungel och kaos eller en klar bergsutsikt inom. Inuti det mänskliga hjärtat kan mycket ses. Jag ser Pele. Jag ser era hjärtan. Jag ser tillväxten, förvirringen. Jag ser skönheten i dig. Jag ser ljuset som du håller i ditt hjärtchakra. Jag ser det brinna ljust, som min lava brinner ljust. Du är som jag. Vi lyser upp vägen. Vi ser ljuset och vi andas det och ger ljus till de andra. Det är ljusets väg, att sprida sig, att lysa, att vara. Och att förändra. Vi förändrar landskapet där vi är. Precis som mina mäktiga vulkaner förändrar landskapen så ändrar också ljuset om, rensar, befäster. Ljuset är allt som är. Ljuset är allt. 

Jag Pele har sett många månar, många somrar, många årstider som passerar mitt höga berg. Jag är en del av det inre nätverket av magmakamrar som passerar Gaia. Vi är alla anslutna. Lavan är som hennes blod. Oljan är hennes lymf. Vi bildar tillsammans de flytande passagerna i hennes kropp. Vi vulkaner är medvetna. Vi håller information, vi ser med sanning. Vi svarar på de förändrade energierna, frekvenserna. Vi svarar på det mänskliga kollektivet. Och ändå kan du lugna oss. Avsikten med den av Källan fyllda människan är en mäktig en. Det är som mästare Yeshua sa, Du kan flytta berg. Den här lugnade den isländska vulkanen. Det är möjligt för alla att göra detta med avsikt. Kärlek är balanskraften. Eftersom energierna är topsy turvy, och hackig som havsvattnet på ett stormigt hav, sänd fred, kärlek, lugn. Du lugnar på detta sätt dem omkring dig. Det är därför ni är utspridda. Du är på uppdrag för, Mission Ascension Gaia. Det är ett mäktigt uppdrag. 

Jag Pele håller ljuset av de mörka inre platser som jag flammar med mitt ljus, att jag flammar med min egen inre härlighet. Din egen inre ära uppenbaras. Skygga inte bort från ditt öde. Det är ödet för en, fylld med ljus att lysa. Precis som en vulkan inte kan låta bli att brista ut med ljus, så lyser du också. Jag ser dig och jag känner din vilja att omfamna vem du är. Det är dags. 

Aloha. Jag Pele talar med stor värme, med kärlek till min ljusfamilj. Stormigt vatten är runt omkring. Stor ånga uppstår när de hackiga vågorna möter lavan. Och ändå blir lavan något mer. Lavan blir sten som kyls av havsvatten. Sann alkemi. Du alkemiserar din värld. Dina inre världar kommer att återspegla det yttre. Det är dags för det yttre att manifesteras. För att mirakel ska inträffa måste du tro på dem, i deras möjlighet måste du vara öppen. Den gamla världen sprids som aska i vinden. Askan täcker och ändå ger den näring åt jorden. 

Jag Pele skickar dig min brinnande aktivering av kärlek, av ljus. Det är tiden för tredje ögats uppvaknande. Jag väcker ditt tredje öga. Jag lägger ett varmt kol på ditt tredje öga, öppnar det med glöd från den inre jorden, de inre uppvakningarna kommer fram. Det inre måste matcha det yttre. 

Jag Pele omfamnar dig med varm moderlig tillgivenhet. Du är min Ohana. Du är min familj. Det är dags. Lyssna på kallelsen från ditt hjärtas vind. Känn jordens hävning. Känn kraften i vinden. Känn förändringen. Det är du. Mäktiga berg, är du. Som jag kan vi främja förändring. Jag läker, jag håller utrymme. Du gör det här för de andra, för dina vänner, för din Ohana, du gör det här. Skäm dig inte för vem du är. Du gör ett bra arbete. 

Stor vila behövs i Ljusarbetarkollektivet. Även vulkaner vilar. Känn utrymmet för mig, närvaron av mig. Vila i min skugga, i min famn. Att meditera med mig djupt inne i magmakamrarna är mycket välkommet. Det är en utmärkt plats för skapande. Det är som tomrummet för mig. Där allt är ett och allt är ingenting, där allt är ljus och allt är utrymme. Precis som du kan utnyttja pyramiderna och deras energi, kan energierna från Gaias vulkaner aktiva och inaktiva inte underskattas. Vi är aldrig inaktiva. Det finns alltid handling. Närvaron av att vara, är handling, det är kärlekshandlingen att hålla utrymme för en annan. 

Jag är Pele. Jag har plats för dig. Jag ser dig. Jag älskar dej. Jag välkomnar dig. Jag sänder er min energi av hopp och förnyelse, av stor kraft och syfte. Allt är bra. Jag sa inte att allt är lätt. Det är det inte. Men allt är bra och allt kommer att bli bäst. Var i frid. Jag är Pele.

 – galaxygirl.

Översättning, Marie-Anne

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *