Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 9 maj, 2024

 

Ditt överflöd av kraft och hur du använder det ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.
Vi är mycket glada över att dela denna överföring med er alla eftersom vi alltid är så angelägna om att stärka er, och vi vill att ni ska veta att ni aldrig har varit mer kraftfulla där på jorden än ni är just nu. Du har aldrig haft så många aktiveringar och uppgraderingar som du har för närvarande. Du har aldrig fått stöd av fler energier eller fler varelser omkring dig än du är just nu. Ni har inte heller varit så kunniga som ni är just nu, och ni kan använda den kunskapen och visdomen som kommer från tillämpningen av den kunskapen för att bringa er själva i harmoni med den nya Jorden och med det liv ni önskar leva. Du kan göra allt detta samtidigt som du uppfyller ditt syfte och är till tjänst eftersom de två går hand i hand.

Det är meningen att du ska leda andra, och sättet du gör det är genom att visa dem hur det görs. När du gör det du lär ut är du ett exempel för andra på vad som är möjligt. När du visar att de begrepp du pratar om fungerar, då börjar andra förstå att de också har makt. Kraften ligger inom varje individ, men den är vilande hos de flesta eftersom de flesta vet att de inte känner sig särskilt kraftfulla i sina liv och har gjort försök att förändra sina liv genom ord och handlingar, men har kommit till korta. De flesta människor inser inte att deras kraft verkligen ligger i deras förmåga att fokusera, känna, vibrera, visualisera, tänka på den verklighet de vill uppleva. Och så, de gör vad deras föräldrar gjorde och deras morföräldrar gjorde, vilket är att arbeta hårt och hoppas på det bästa.

De flesta människor inser inte att deras övertygelser är viktiga, och de av er som inser hur kraftfulla övertygelser är kan hjälpa andra med läror och även med exempel från era egna liv på hur ni har skiftat från en tro till en annan och hur det har betalat sig av för dig. Som vi sa tidigare, energierna som är över er just nu stödjer var och en av er som är vakna i skapandet av er verklighet på det sätt ni föredrar att leva den. De vill arbeta med dig som är medveten, vaken, medveten och intresserad av att stå till tjänst.

Och så, det är dags för dig att drömma stort, och det är dags för dig att förvänta dig mer. Det är dags för dig att ta dig ur tvivel, rädsla, ångest, oro och misstro och ställa in dig på sanningen om vem du är som allt, som allt-som-är, som all-inclusive. Du har varje enskild vibration tillgänglig för dig just nu, och de finns alla inom dig. Och det är därför det är så viktigt att meditera, gå in och känna dina känslor, för när du är villig att göra dessa saker, kommer du att ha nycklarna till riket, och du kommer att kunna skapa vad du vill .

Det här livet är fyllt av möjligheter, och du har fler tidslinjer tillgängliga för dig nu än någonsin för att du är medveten, för att du vet hur du ska hantera dina tankar och dina känslor, och för att du har kommit så här långt på dina resor. Du har visat att du har så mycket att ge, så mycket att dela med dina medmänniskor, och när du vill stå till tjänst öppnas mer för dig. Så slappna av, ställ in din kraft och känn efter energierna och varelserna runt omkring dig som stödjer dig. Vet att det finns så mycket mer för dig att leva och så mycket mer för dig att dela med dina medmänniskor.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med dig.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *