Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 10 maj, 2024

 

 

Om du vill lösa spelet måste du göra detta ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har observerat mänskligheten under mycket lång tid, och vi vet hur utmanande det är att vara där, och vi vill att du ska veta att varje enskild bit av ditt liv har orkestrerats för att ge dig de största möjligheterna att växa. Och vi vill att du ska veta att du alltid växer när du väljer kärlek. Vi vet att det pratas mycket där ute i världen om vilka förtryckarna är och vad de gör. Vi vet vad alla förtryckare gör är att de ger er alla en möjlighet att vara kärlek inför deras förtryck. Deras illvilja måste mötas med strålar av kärlek, medkänsla och förlåtelse för att du ska kunna gå vidare till nästa nivå i spelet. Ju mer du slåss, desto fler förtryckare kommer att resa sig för att bekämpas. Ju mer du älskar, förlåter och har medkänsla för dem, desto fler av dem kommer att förändras.

De kommer att förändras för att återspegla förändringen i dig när du lägger ner ditt svärd och du erbjuder dig själv som en varelse av kärlek. Du gör den där monumentala förändringen inom dig som förändrar allt utanför dig. Nu undrar folk alltid över de oskyldiga och vad som kommer att hända med dem om vi inte slåss. När du förändrar dig själv förändrar du allt, inklusive antalet människor som förtrycks i din verklighet. Så om ni verkligen vill befria de som är förslavade måste ni förändras, för ni skapar allt detta, och ni skapar det så att ni ger er själva det största antalet möjligheter att växa, att utvecklas, att bli vem och vad du verkligen är, vilket är villkorslös kärlek.

Du vill stå till tjänst för så många människor som möjligt, inklusive alla som är förtryckta? Var då kärlek. När du ser någon som spyr ut hat, trångsynthet, rasism och har alla slags agendor för att skilja människor från varandra, måste du svara den personen med kärlek eftersom de inte bara kommer att försvinna när du påpekar alla deras brister, alla de hemska saker de någonsin har gjort eller sagt. Har du märkt att det inte får dem att försvinna? Istället finns det fler av dem, de är mer högljudda och de får fler att rösta på dem, följa dem på Instagram och Twitter.

Och så måste du vara den som säger: ’Jag kommer att vara kärleken inför detta hat. Jag kommer att välja kärlek framför rädsla, och jag kommer att utstråla kärlek till alla oavsett vem de är, vad de har gjort, vad de tror och vad de fortsätter att säga.’ Och då kommer du att få gå till nästa nivå. Då har du löst spelet, pusslet. Du kommer att ha segrat över det onda genom att älska det onda, genom att älska de som gör onda. Och självklart, vad som är ondska definieras olika av olika människor, men om du definierar något som ont, så är det ditt arbete. Det är den läroplan du har gett dig själv.

Och ibland är det du du behöver förlåta. Ibland är du den som behöver mest kärlek från dig. Var ärlig mot dig själv om hur du verkligen känner för dig och vad du har gjort och vem du har varit, för det är det enda sättet du någonsin kommer att komma till den platsen av självkärlek och självförlåtelse. Och när du ger det till dig själv är det mer sannolikt att du ger det till andra, och när du ger det till andra är det mer troligt att du ger det till dig själv.

Så kom ihåg det också. Du hjälper alltid dig själv när du erbjuder kärlek till någon annan, någon som är i stort behov av den kärleken. Och det kommer att ha en dominoeffekt. Du kommer att påverka helheten av det mänskliga kollektivet genom att bara bestämma dig för att nästa gång du ser den personens ansikte på en skärm som vanligtvis triggar dig att du kommer att älska den personen. Du kommer att vara kärlek inför vad de än erbjuder, och du kommer att höja dig själv och så småningom finna dig själv stå i den femte dimensionen.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med dig.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *