Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, June 30th, 2024

 

Är du redo att sluta vänta på Med-sängar/Medbeds? ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

“Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är helt säkra på att du stiger och att allt du upplever är en del av din uppstigning. Ingenting är bara ett besvär. Inget ska ses som en blockering eller något som bara kommer i vägen för dig. Allt händer för dig och händer på grund av dig. Det är också korrekt att säga att allt händer inom dig.

Så allt du upplever som en blockering är tänkt att få dig att växa andligt. Först skapar du ett hinder eller ett hinder, och sedan hittar du kraften inom dig själv att gå över det, eller runt det, eller genom det, men du går alltid vidare. Du kommer alltid förbi vilken utmaning du än lägger framför dig, och det är sant för alla oavsett hur det kan verka för dig just nu. Det kan tyckas som om du är indragen i en bottenlös avgrund av något, men det finns alltid en botten. Det finns alltid en fortsättning på expansionen av Källenergi genom er.

Och så, ibland behöver ni bara påminna er själva om den enkla sanningen att, ‘Detta är tillfälligt, och det tjänar mig’, oavsett vad det är du står inför, oavsett vad det är du går igenom för tillfället. Du har förmågan att slappna av och andas in i allt som händer, och när du utövar den förmågan får du de positiva resultat som du vill ha. Du får gå vidare; du får gå till nästa nivå av din uppstigning. Och det kommer alltid att finnas utmaningar. Det kommer att finnas utmaningar i den femte dimensionen också, eftersom du inte kommer att bli klar med att stiga upp.

Du kommer att fortsätta stiga från den femte till den sjätte till den sjunde och så vidare. Ni vill sträcka er; det var därför du kom till jorden, där du visste att det skulle finnas otaliga utmaningar att möta. Du är redo för allt detta. Du visste att du var en mästare när du anmälde dig till en serie av jordens inkarnationer. Och ja, alla spelar sin roll i uppstigningen, och det inkluderar dig. För att kunna spela din roll måste du vara du. Det betyder att vara sann mot dig själv är ett annat sätt du tar ett gigantiskt steg framåt på resan till den femtedimensionella du, den femtedimensionella jorden.

Var sann mot dig själv och var sann mot dina känslor, och du ger alla andra tillåtelse att göra detsamma, och du börjar leva i en värld där alla gör detsamma, och du börjar se fler tecken på ett uppåtgående samhälle. Allt börjar med dig; du är mästaren och skaparen, och du har alla tänkbara verktyg inom dig. Det är därför vi säger sluta vänta på medicinska sängar. Sluta vänta på någon typ av räddning och anta utmaningen som du har ställt inför dig själv. Se det som en möjlighet att bli mer av dig, för det är vad det är, och du lägger det där för att du visste exakt vad du behövde för att gå till nästa nivå av ditt medvetande.

Är du redo att göra det? Om du svarar jakande behöver du inte vänta på något eller någon. Se bara runt på ditt liv, människorna i det, världen, för de innehåller alla precis vad du behöver för att ta dig upp till nästa nivå. Och det har vi sagt många gånger, men det tål att upprepas här. Det är ni som ska leda vägen eftersom ni gick med på att vakna först och visa de andra vägen. Du behöver inte visa dem genom att resa dig på en tvållåda och predika. Visa dem genom att göra det först, och sedan kommer du att ha många lysande historier att berätta för dem, och lita på oss när vi säger att du kommer att ha en publik för dessa historier.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med dig.”

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *