Mira från Pleiadian High Council via Valerie Donner | 28 juni 2024

 

Mira från Pleiadian High Council via Valerie Donner | 28 juni 2024

 

Ett meddelande från Mira från Pleiadian High Council genom Valerie Donner den 28 juni 2024

Hälsningar: Jag är Mira från Pleiadian High Council. Jag är här för att prata med er idag för att ge er en uppdatering om vad som händer på jorden. Jag talar som medlem av Earth Council. Jag jobbar heltid med det här rådet och har varit det i många år.

Jag rekommenderar att du ser dig omkring och ser dessa händelser från en annan synvinkel än kanske ditt nuvarande perspektiv. Kanske kan du se den gamla tredje dimensionens värld sönderfalla? Du kanske ser konstigheten i den gamla världen när du går in i högre medvetande i den femte dimensionen eller högre.

Ja, energierna är konstiga och kan vara lite ryckande. Vissa av er ser humanistiskt beteende som bisarrt och kanske till och med dumt. Du kanske undrar vad som har kortslutits i vissa människors hjärnor när de fattar de beslut de fattar. Dessa beteenden kan faktiskt driva dig till dina gränser.

Dessa orimliga irrationella beteenden visar er slutet på den tredje dimensionella jorden. Du ser att vissa tar risker som du aldrig skulle ta. Många har tappat fattningen. De gamla fyllnadsfaktorerna som höll alla under kontroll upphör att existera.

Anledningen till detta är att i det högre medvetandet är ingen av dessa gamla faktorer nödvändiga. Du kommer att leva i ett gudomligt flöde utan att behöva använda lägre teknologi och definitivt utan lägre medvetande. Dina skygglappar är avstängda nu och du ser det med realtidssyn.

Det betyder att du är vaken. Grattis! Ju mer meningslös världen blir, desto längre kommer du att ha stigit in i den femte dimensionen. Tiden för de gamla världsledarna, organisationerna, systemen och kontrollerna, etc. avgår, och ger dig därmed den frihet du länge har behövt och förtjänat. Som er galaktiska familj firar vi med er den nya början. Vi hejar på dig på alla sätt och vi hjälper till där vi behövs. Du är inte ensam.

Vi älskar dig, applåderar dig och finns här för dig. Jag är Mira.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *