Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, September 18th, 2023

 

Det som betyder mest i det här universum ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är väldigt tydliga med vad det är vi släcker vibrationellt och energiskt hela tiden, och vi är så tydliga eftersom vi har övat på att göra det medvetet så länge. Det har blivit en andra natur för oss, och vi har inte heller något annat att göra. Vi har inga fysiska kroppar, så vi behöver inte gå till jobbet för att få pengar för att betala räkningarna, hyran, bolånet, och vi behöver inte gå och hämta mat och äta det och rena våra kroppar och våra hem. Vi behöver inte köra någonstans. Det här är alla saker du gör, och därför är det ganska förståeligt att du inte alltid uppmärksammar vilken vibration du erbjuder i ett givet ögonblick.

Dina stunder är fyllda av aktivitet, och eftersom du har så mycket att göra tänker du ofta på de saker du måste göra medan du gör något annat. Detta är motsatsen till mindfulness. Nu är vi inte här för att övertyga dig om att du ska vara som vi och bara låtsas att du inte fortfarande lever i en värld där saker måste göras, men vi vill försöka övertyga dig om att det du lägger ut vibrationsmässigt, vad du känner och vad du tänker på är viktigare än om du får den där högen med tvätt klar idag.

Ibland när du känner dig överväldigad behöver du bara ta ett djupt andetag och säga något till dig själv med effekten av: ”Det kan skjutas upp lite längre så att jag kan ta hand om min vibration just nu.” Gör det, och se hur det går för dig att ta den inställningen till livet och släppa programmeringen som säger att du bara är så bra som det du åstadkommer inom en given tidsram. Om det är en timme, en dag eller ett år spelar ingen roll; det är fortfarande samma typ av programmering. Inse att du åstadkommer mycket medan du sover, och du kan åstadkomma mycket medan du erbjuder en högre vibration, eftersom du flyttar dig själv till en annan verklighet, en där det kommer att finnas mindre för dig att göra.

Men låt oss säga att du har blivit väldigt bra på att få saker gjorda. Du är mycket effektiv; du är mycket stolt över ditt arbete, över dina prestationer, eftersom du kan peka på dem och säga: ’Titta vad jag gjorde!’ Folk kommer att ge dig en plakett eller resa en staty till din ära en dag på grund av allt detta. att du gjorde, och det är bra om du vill leva ditt liv på det sättet, men vi vill bara påpeka att det finns ett annat tillvägagångssätt. Vi vill poängtera att du är bra bara för att du finns. Du är Källa, och om du anser att Källa är bra, måste du vara bra.

Du behöver inte bevisa för någon, inte ens dig själv, att du är bra med dina handlingar och dina prestationer. Du kan bara vara, och du kan utstråla en bra vibration, och även om inte så många människor kommer att lägga märke till dig för just den prestationen, kommer du att må bättre hela tiden. Den som sitter på hamsterhjulet måste hålla på det för att fortsätta må bra med sig själv. Och vad händer när de går i pension från det där arbetet som de var stolta över under alla dessa år? Det kommer nog inte gå särskilt bra.

Vår poäng är denna: din vibration är viktig. Din vibration kommer att materialiseras i det fysiska det som matchar den. Gör det till en prioritet i ditt liv idag och imorgon när du vaknar, checka in för att se var din vibration är innan din vibration träffar golvet. Vanligtvis kan du ändra din vibration ganska enkelt när du fångar den tidigt, innan du kommer in i dina konversationer och dina handlingar för dagen. Ta hand om det som betyder något, och allt annat i din värld kommer att återspegla det för dig. Det är den typen av värld du vill leva i, och du måste ha kraft för att sätta dig in i den just nu.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *