Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 17 september, 2023

 

Ju förr du inser detta, desto snabbare kan du gå upp ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi kommer så småningom att övertyga var och en av er att ge upp kampen, att sluta se världen, eller vissa element i världen, som agerar mot er. Vi kommer så småningom att övertyga dig om att allt är där för syftet med din andliga tillväxt och utveckling och att allt har lagts där av dig. Med andra ord, med vår hjälp kommer du äntligen att släppa taget, ge upp och omfamna världen utanför dig som den är. Du kommer så småningom att se det som perfekt på grund av alla de möjligheter det ger dig att bli mer av den du är.

Och med ”världen” menar vi alla institutioner, alla människor, alla grupper, alla som du har lärt dig är dåliga och borde arresteras och straffas eller utplånas från jordens yta. Du kommer att se dem som aspekter av dig själv som du är där för att förlåta, älska, läka och ha medkänsla för, och upplevelsen av att släppa taget om allt motstånd inom dig kommer att öppna dig för en känsla av villkorslös kärlek, sådana som gillar som du aldrig har känt förut. Nu får du träna på att vara villkorslöst kärleksfull med dem du håller dig allra kärast i, speciellt de små och djuren. Men att kunna vara det och hålla det som ett tillstånd av att vara inom dig själv, det är prestationer som få har gjort där på jorden.

Nu vill vi att du ska inse att du inte behöver göra allt på en gång. Du vill fortsätta att ta de små stegen som du har tagit för att stiga upp, för att bli ditt högre jag, för det kommer att vara den mest givande och njutbara resan. Ge ett löfte till dig själv just nu att du kommer att ta ett litet steg idag mot målet att ge upp och släppa ditt motstånd mot allt som finns utanför dig och inom dig som du har stött på, som du inte har kunnat att acceptera precis som det är.

Detta är den mest kraftfulla praxis som du har till hands hela tiden, och så småningom, som vi sa, kommer du att tröttna på praxis att hålla förbittring, ilska, rädsla och hat. Du kommer att vilja släppa dessa upplevelser, även om du alltid var tänkt att ha dem i första hand. Så du kan också släppa skulden för att alltid tro att det finns något utanför dig att kämpa mot, att du är offret och de är förtryckaren. Du är Skaparen, och du är där för att uppleva dig själv som sådan. Ingenting kommer att vara så tillfredsställande som att du blir mer av den du verkligen är.

Vi vet att det är roligt, på någon nivå, att ha en fiende att besegra, att externalisera allt som är mörkt inom jaget i en person eller en grupp. Det förstår vi. Vi har sett dina filmer, och du har haft mycket roligt att spela det spelet, men det här är ett spel för integration, inte ett spel om separation, och ju tidigare du inser det, desto snabbare kan du ta dig upp. Som vi också har sagt tidigare kan du börja leva ett femtedimensionellt liv som en femtedimensionell varelse just nu, men det här är arbetet du måste göra för att bli det och för att vara i det tillståndet av att vara som är femtedimensionell, och vi vet att du kommer att göra det, eftersom vi gör dessa överenskommelser med dig på natten medan du sover, och vi fortsätter att knuffa dig i den riktningen, överföring efter överföring.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *