Det Asturiska Rådet via Daniel Scranton, 11 mars, 2024

 

 

Är du en ljusarbetare över genomsnittet? ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är alltid intresserade av hur energierna påverkar dig i varje givet ögonblick. Och som ni vet finns det fler energier än någonsin som påverkar dig som individ, som påverkar det mänskliga kollektivet och som påverkar Moder Jord. Du simmar i ett hav av energier hela tiden, och ibland förstärks vissa energier eftersom de har större betydelse för just det ögonblicket för mänskligheten, och när du går igenom något som ett kollektiv som påverkar dig, finns det fler energier som skickas för att stödja du.

Tänk på hur en energihealer fungerar. De har någon som kommer till dem med någon form av fysisk eller känslomässig åkomma, och energihealern utnyttjar de energier som bäst hjälper personen som har kommit till dem. Personen med besvären är den som tillkallade energierna i första hand, men de har inte kunnat ta emot dessa energier själva. Så healern uppmanas att fungera som kanal. Det är vad ni alla gör för mänskligheten, för er själva och för Moder Jord.

Ni är ledningarna för alla energier som har tillkallats eftersom ni är öppna, känsliga, och ni tar hand om er själva nog för att kunna låta dessa energier rinna genom era fysiska kroppar. Detta kan belasta den genomsnittliga ljusarbetaren, och därför uppmanas du ständigt att vara en ljusarbetare över genomsnittet. Du måste ta hand om dig själv genom att återfukta, genom att rensa bort dina negativa känslor och negativa tankar. Du behöver vila, meditera och spendera tid i naturen. Du ska ta hand om dina relationer och äta bra, och när du gör allt detta är belöningen en friskare du.

Och också, genom att köra dessa energier genom din fysiska kropp, får du mer att leka med. Du får njuta av resan som alla där på jorden tar till den femte dimensionen med en förhandstitt på vad alla kommer att uppleva när skiftet är slut. Om du får detta meddelande, så är du en ljusarbetare, och ja, du har blivit kallad att vara en över genomsnittet. Det behöver inte vara mer komplicerat än så. Ta hand om er själva och var ledarna för de högre frekvensenergierna som kommer in och som finns runt omkring er, så kommer ni att leva ett lyckligt och hälsosamt liv.

Du kommer också att vara till tjänst för alla andra där på jorden, oavsett om de vet det eller inte. Och även om du kanske inte vinner några priser för att vara kanaler för högfrekventa energier, kommer du att få känna dessa energier först, och du kommer att känna igen vad som skapas för mänskligheten på den fysiska nivån, för som vi sa, energierna är bara en förhandstitt på vad som komma skall, och det finns så mycket mer att komma för mänskligheten, även i den fjärde dimensionen. Så oroa dig inte för vilken framtid ni alla är på väg mot; lita på att du är på en uppstigningsresa, och därför är hela planeten Jorden i en uppåtgående spiral, och vet att det finns en plan för att allt ska fungera för alla. Du är en nyckelkomponent i den planen. Kom ihåg det, och ära er själva som de ovan genomsnittliga ljusarbetare som ni verkligen är.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *