Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 12 mars, 2024

 

Du behöver veta detta och tillämpa det på allt ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton¨

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi väcker inom er vissa upplevelser som ni har haft i andra delar av galaxen, på grund av vibrationen som vi arbetar med och på grund av energierna vi sänder till er alla. Du får också ditt DNA aktiverat av dessa överföringar, och du kommer närmare ditt högre jag. Vi vill inte ta för mycket ära för alla dessa saker, men vi vill att du ska inse att det du utsätter dig för, i termer av energi, vibrationer och information, har betydelse.

Du vill vara mycket kräsna på vilka energier du ger din uppmärksamhet till, och du vill fråga dig själv om du mår bra efter att ha gett dessa energier din uppmärksamhet, eller om du inte mår så bra. Det måste vara kriterierna för att avgöra om du ska ge något din uppmärksamhet. Det finns massor av information där ute som är mycket tredjedimensionell i sin orientering och sin frekvens. Allt som säger dig att det ena eller det andra måste besegras är det som får människor att fokusera på våld, aggression och håller dig indragen i krig.

All ilska som du känner, och allt motstånd som du har mot andra, oavsett vilken grupp de är en del av, bidrar till skapandet av din världs verklighet. Och om du ser våld, hat, krig och bomber släppas runt dig så vet du att du har vissa saker aktiva inom dig som du inte vill ha aktiva. Vi ger dig detta eftersom vi fortsätter att se hur andra lägger ut information om vad du behöver frukta, driva emot eller åtminstone vet finns där ute och behöver besegras på något sätt.

Vi pratar om varje aspekt av era liv nu, allt som helst som ni kanske driver emot, oavsett hur litet det verkar för er, är något som ni måste acceptera. Återigen, lägg märke till hur du känner när någon berättar för dig om de mörka och vad de gör i skuggorna, och vad som kommer att hända som ett resultat. Och även om de säger till dig att någon annan kommer att rida in på en vit häst och rädda mänskligheten, är det fortfarande maktlösande för dig som individ.

Så var uppmärksam på hur du känner när du tar in den där informationen som handlar om separation istället för integration. Du integreras med kärlek, med förlåtelse, med acceptans och med medkänsla. Du hjälper mänskligheten genom att erbjuda healing, och om du triggas av en del av denna information som kommer över ditt medvetande, vet du att du har något att läka inom dig själv. Det finns mycket som alla människor fortfarande läker just nu, det är därför du fortfarande är där du är just nu. Så mycket som du bara vill komma till den femte dimensionen och få den över en gång för alla, måste du erkänna att du fortfarande har energier inom dig som håller dig tillbaka från att ta det sista steget.

Mörkret och ljuset finns inom var och en av oss, och om vi fokuserar på att besegra mörkret där ute, så fokuserar vi på att besegra mörkret i oss själva, och vi är inte hela och kompletta utan den aspekten av oss själva. Och så, vi inbjuder dig igen att uppmärksamma hur allt känns inom dig och vad din reaktion på information är, eftersom det är du som behöver bestämma vad du lägger din uppmärksamhet på. Ni är de enda som kan fatta det beslutet själva.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *