Det Pleiadiska Rådet av 7 via Daniel Scranton, 25 augusti, 2023

 

A Healing for All of Humanity ∞

The Pleiadian High Council of 7, kanaliserat av Daniel Scranton

”Vi är Pleiadian High Council of 7, och vi är glada att kunna erbjuda er våra visdomsord.

Vi vet att så många av er är intresserade av konsten och vetenskapen om healing, och vi vet att när ni kan läka er själva kan ni hjälpa andra att läka, och ni kan läka Moder Jord också. Vi vet detta eftersom vi har gjort det på våra världar i Plejaderna och med oss själva. Vi har också sett många stora healers där på jorden, och vi förstår helandeprocessen. Vi förstår vad som krävs för att hitta dig själv i en kropp som är helt frisk. Vi vet att många av er är intresserade av att bli healers för att ni vill vara till tjänst för andra, och det är underbart. Vad ni verkligen vill uppleva är anpassning inom er själva.

Och med din inriktning, och din höga vibration, är du då av största värde för alla som korsar din väg, oavsett om de har kommit till dig för helande eller inte. Vissa av er gör det automatiskt mot andra när ni är i samma rum med dem. Ni utstrålar en så hög vibration att andra inte kan låta bli att för alltid förändras av den vibration ni erbjuder. Att bli en stor healer innebär därför att du först gör arbetet på dig själv för att komma åt de högsta frekvens vibrationerna som du kan. Du kan också bli ganska bra på att sprida det när du uppmanas att göra det.

Därför, även om ni inte erbjuder en så hög frekvens av vibrationer hela tiden, kan några av er kalla på det när det behövs eller när någon kommer till er för den healingen. Vi vill också att ni ska veta att det har skett mycket skada på Moder Jord på grund av mänsklig närvaro där. Och naturligtvis har växt- och djurriket också skadats av närvaron av människor på jorden. De av er som känner igen detta har tagit på er själva att göra det helande arbetet på era djurvänner, era växtvänner och er mor. Du förstår att närhelst det finns healing som behövs så blir du kallad, och du ser det också som ett stort privilegium att kunna erbjuda en healing till alla som är i nöd. Det är verkligen Pleiadian inom dig som kommer ut i det ögonblicket.

Vi har fulländat många olika helande modaliteter i vårt stjärnsystem, och det är faktiskt anledningen till att vi har kunnat stiga upp till detta icke-fysiska tillstånd från det fysiska tillstånd som vi en gång var i. Nu finns det fortfarande gott om fysiska Plejadiska varelser. Missförstå oss inte. Vi hänvisar bara till oss själva här som The Pleiadian High Council of 7. Det finns massor av olika Pleiadian kollektiv och råd, och vi försöker alla hjälpa, och vi försöker alla erbjuda dig en helande.

Och så, invävda i detta budskap är helande energier som ni alla kan sola er i, för det är vår gåva till er som vi älskar evigt och oändligt. Vi känner oss väldigt mycket som era morföräldrar, och vi vill väldigt gärna se er frodas och ha en vacker resa till den femte dimensionen, och det är därför vi bestämde oss för att börja gå via denna kanaliserare här. Men vi är tillgängliga för er alla när som helst, vilken dag som helst. Ring oss, be om det du behöver för att bli helad och slappna av och ta emot helandet som vi alltid skänker dig.

Vi är Pleiadian High Council of 7, och vi är väldigt förtjusta i er alla. Och det är allt.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *