El Morya via Sharon Stewart, 8 maj 2020

El Morya via Sharon Stewart

8 maj 2020

Hur man Stärker sitt Sinne

Ja, jag är El Morya och jag är här för att tala med er i denna fråga.

Hur stärker ni era sinnen?

Ni har kraftfulla sinnen men just nu, för många, har de inte tränats tillräckligt. Så som ni tränar er kondition, era ben och er överkropp, borde ni också träna ert sinne. De som utövar de uråldriga konsterna av judo, tae-kwando och annat förstår att kroppen svarar på sinnet och att kämpens verkliga styrka sitter i sinnet.

I era samhällen i väst stärker ni era kroppar utan att stärka era sinnen. Det är inte troligt att ni behöver försvara någon av dem mot konfrontation då er värld generellt sett rört sig bort från sådant, dock är det ett mål för alla att vara i god form. Men den holistiska synen på god form är att ha ett gott sinne som driver kroppen. Och i väst har ni slappa sinnen.

Jag: LOL. Jag vet att han ska använda mig som exempel!

EIM: Om du vill.

Jag: Varför inte? Ivo gör det också.

EIM: När jag säger att du har ett slappt sinne, mitt barn, är det för att du tänker som en överviktig person skulle göra; du tror att du är överviktig, så ditt sinne beordrar din kropp att uppfylla den tanken. Det har inget att göra med maten du äter utan med hur du tänker. Du förstår att du, när du var i 20-års åldern, använde kreativ visualisering, efter att ha läst Shakti Gawains bok, för att hjälpa dig att gå ned 15 kg. Du visualiserade den viktnedgången och i och med det, styrde du din kropp att lyda tanken.

Jag: Ja, jag minns det. Jag tror jag gick ned till storlek 10 eller 12 efter det. Önskar.

EIM: Så är det också med din ekonomiska situation. Du tänker ibland som ett fattigt offer för dina omständigheter, så du skapar de omständigheter du fruktar. Ditt tänkande är rädslobaserat. Den här månaden betalade du för en storbilstjänst och sedan blev din katt sjuk. Så vi arbetade på att få din katts hälsa tillbaka och han är tillbaka till sitt grälsjuka själv och attackerar din hand när du klappar honom. Han har nyst bara en gång idag så jag skulle säga att vår healing har varit mycket effektiv. Du gjorde rätt som kallade på mig. Jag är här för att visa dig din styrka. Jag är chohan av den blå strålen och du är den blå strålen som har glömt hur man gör.

Jag: Ja, var snäll och visa oss alla, Fader.

EIM: Era sinnen är mycket starka när det handlar om att skapa rädsla. Ni har under hela era liv skolats att lära er och uttrycka rädsla, och nu måste ni vända om era sinnen och lära er att uttrycka styrka. Du är på den vägen, mitt barn, och jag är här för att hjälpa dig.

Broder Ivo har i stor detalj gått in på uttrycken av rädsla i era liv: arrogans, manipulation, kontroll, brist på tro på sig själv, personifiering av livet, beskylla sig själv för allt … så många saker, dock, då ni rensar bort dessa från ert sinne och börjar kliva in i er kraft, kommer ni att finna att ni har slappa mentala muskler.

Återigen mitt barn, du läste, ”Mysteriemästarnas Visdom”, av Joseph Reed, och denna Rosencreuziska mästare gav dig den övning som var nödvändig för att förbättra ditt sinne. Han fick dig att ha siffror i huvudet och multiplicera dem, han fick dig att fokusera på färger i ditt sinne och hålla det fokuset, han fick dig att memorera meningar ur böcker och recitera dem. Detta är att träna ditt lägre sinne för att stärka det.

Att stärka sitt lägre sinne är att förbereda lämplig grund för er själ att manifestera sig genom er i det fysiska. Inom ett svagt, slappt sinne, kan er själ inte göra så mycket. Ni måste förbereda er kropp och ert sinne på att husera er högre varelse, och det görs genom fysisk träning och lämplig mat, och sedan genom memorering och bibehållande av sitt fokus. Du säger att du inte kan hålla en bild länge i ditt sinnes öga innan den förändras. Om du kunde det skulle du kunna porträttera utomjordingar du ser som din vän Christine gör. Hon är en fantastisk konstnär därför att hon kan naturligt hålla kvar en bild i sitt sinne. När du målar, arbetar du från en bild eller ett foto. Du måste måla från ditt sinne, undvara fotot. Försök måla det du ser i ditt sinne. Du gjorde så igår när du visades en scen av vad som finns ovanför din stad. Bilden av kasernerna och det sfäriska tornet innehållande vätskor fanns där, och du behöll svarttoppen. Du såg det i svart och vitt dock, färgerna fanns inte där för dig.

Jag: Ja.

EIM: Så du måste fortsätta att använda ditt sinne för att se vad ditt högre sinne ser. I starkare färger, hålla kvar bilderna längre, hålla ditt fokus. För att göra detta är träning genom enkla och sedan mer komplicerade matteövningar i ditt huvud och att skriva ner siffrorna, en bra början. Ha en färg i ditt sinne. Håll en bild från ditt förflutna. Håll en bild av hur du vill att världen ska se ut. Håll en fantasibild i ditt sinne, gå runt i den och beskriv den i ord. Det för upp den till det mentala sinnet.

Beskriv alltid bilden i ord då du ser eller skapar den. Det sätter den vänstra hjärnhalvan i tandem med den högra. Det blir svårare att hålla den, men den övningen bör göras.

Förstår du vad jag menar?

Jag: Ja, jag fattar. Att få de två hjärnhalvorna att samarbeta. Att stärka den vänstra hjärnhalvan.

Jag tror att många människor bara skulle kunna arbeta med att inte låta tankarna vandra. Jag vet att ibland när jag mediterar får jag mycket tankestörningar.

EIM: Det beror på att du befinner dig i de lägre dimensionerna. När du för din meditation till de övre dimensionerna slutar du uppleva ”brus” och ”tjatter” från ditt lägre sinne. Detta sinne måste tystas. Det måste fungera för dig, inte mot dig. Så det krävs träning på dessa övningar.

Om du inte gör det, kommer ditt lägre sinne att fortsätta arbeta mot ditt framskridande genom att distrahera dig, få dig upprörd och sänka din frekvens. Den måste läggas i linje med din vilja för den, inte dess vilja för dig.

Du måste lära dig att mycket av det ditt lägre sinne blandar sig i är externt för dig. Du delar ditt lägre sinne med dina kontrollörer som strålar in energivågor för att hypnotisera befolkningen, så ni har många tankar som inte passar ett högre syfte. Varför bry sig om dem? Ignorera dem.

Jag: Det gör jag.

EIM: De kommer inte att sluta. Du måste ignorera dem. Detta är sinneskontroll, extern tankestyrning av dina sinnen som introduceras, och du måste lära dig att styra ditt sinne så att du inte hör tankarna, på samma sätt som du en gång ignorerade ditt högre sinne för att istället lyssna till dessa interna överföringar. Förstår du?

Jag: Ja, båda är möjliga.

EIM: Precis. Lyssna till ditt goda sinne. Ha den avsikten. Träna ditt lägre sinne att lyssna till högre tankar och ignorera överföringarna av tankestyrning. Det kan göras och ditt folk är redo att göra det. Särskilt du.

Jag: Ja.

EIM: Alla övningar där fokus läggs på ett föremål, memorering av stycken, kvarhållande av bilder i sinnet, är bra träning av ditt sinne. Säkra att denna övning är av högre medvetenhet och inte ett fokus på något nedvärderande för någon annan, pornografiskt eller illvilja, annars kommer dessa att släppas fram av ert sinne genom ert högre själv. Fokusera på bilden av en blomma, kanske, en fågel, ansiktet på en baby. Genom att göra det öppnar ni också hjärtat och har övat på att hålla det öppet.

Det här är ett annat sätt att stärka ert sinne – ert hjärt-sinne. Ni fokuserar på att hålla sinnet tränat och hjärtat kärleksfullt.

Det är dags.

Jag är er fader, här på er befallning.

JAG ÄR El Morya.

www.sharonandivo.weebly.com

 

 

 

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...