Fader Absolut – Ansvar för Mänskligt Öde, 15 mars, 2022

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Idag skulle jag vilja berätta för er om vad som händer nu med jordens energibakgrund när det gäller de senaste händelserna.

Som jag redan har berättat för er många gånger i mina meddelanden, är huvudsyftet för drakreptilerna att hålla jorden och mänskligheten i allmänhet i låga vibrationer, vilket är huvudvillkoret för dessa varelsers överlevnad.

Och nu när jorden går in i en ny rymd med hög vibration, blir det deras absoluta nödvändighet.

Den militära konflikt som de framkallade i Ukraina i detta avseende är verkligen en ”flytväst” för dem.

Med alla maktspakar i sitt grepp lyckades de, med hjälp av ett storskaligt informationskrig som släpptes lös av dem, kasta hela världen i rädsla, aggression, panik, skuld – med ett ord, utgjorde ett ”gäng” av alla negativa energier som existerar på jorden, vilket nästan reducerar till ingenting de underbara energierna av Enhet, Jämlikhet och Brödraskap som kort innan svepte runt hela er planet tack vare de modiga kanadensiska lastbilschaufförerna.

De saker som nu pågår är ett iögonfallande exempel på mänsklig medvetenhetsmanipulation.

Faktum är att de har agerat så här hela tiden men som regel gjorde de det gradvis, steg för steg, på ett slugt och förklätt sätt.

Men nu, när globalister har funnit sig i en hårsmån från döden, har de ingen tid över för sentimentalitet eller påhitt.

Därför måste de jobba grovt och klumpigt.

De har inget emot någonting nu: varken till oförskämd förvrängning av fakta, användning av datorgrafik, grovt tillverkade scenramar eller upprörande lögner.

De bryr sig inte om konsekvenserna nu och driver igenom genom att bryta mot lagarna de själva införde, trotsar principerna för den så kallade ”demokratin” – med ett ord, avstår från ingenting med det enda syftet att initiera ett kraftfullt mänskligt negativt energiutbrott som skulle faktiskt bli deras räddning.

Jag skulle vilja att du, min kära, har en klar uppfattning om att energikomponenten i de händelser som nu pågår på jorden är lika viktig som den fysiska eftersom de är nära förbundna med varandra.

Mänsklig smärta och sorg och särskilt rädsla för sitt liv och sin familjs liv är lågenergiernas ”vulkan” vars ”utbrott” kan vara ödesdigert för många rena och ljusa mänskliga själar.

Ingen kan stå emot en sådan test och förbli en ö av kärlek och ljus mitt i ruin och sorg.

Det gör varje själ ännu mer värdefull, den som har lyckats hålla sig lugn och självdisciplinerad mitt i det kaos som råder nu och som kan se de aktuella händelserna precis som de är, inte så som den styrande toppen försöker representera dem till jordens befolkning.

Det är dessa människor som har ett enormt ansvar vilande på deras axlar, eftersom de ska förbättra jordens energibakgrund och återställa det tillstånd som den hade innan den militära operationen i Ukraina inleddes.

Och jag vet att många människor bland dem som nu läser detta meddelande är sådana människor.

Det är därför jag vänder mig till er med en begäran om att lugna ”vulkanen” av mänskliga passioner som ”häller” över det hela med Flamman av Ovillkorlig Kärlek så ofta som möjligt.

Denna gudomliga energi kan göra underverk, men det är viktigt att dess agerande förstärks av din uppriktiga avsikt att lösa upp irritationens och separationens energier för att göra alla människor, oavsett deras nuvarande plats – den militära operationszonen eller andra sidan av världen, känn deras enhet och återuppliva från den dvala av separation som påtvingas dem utifrån av de kriminella vid rodret.

Be alla Ljuskrafterna och era galaktiskabröder och systrar att hjälpa er med detta arbete för jordens och hela mänsklighetens bästa.

Jag välsignar dig och älskar dig otroligt mycket!

Fader-Absolut talade till dig

Du gillar kanske också...