Fader Absolut – Återförening av Slaviska Nationer, 6 april,2022

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Och det finns en sak till som jag skulle vilja berätta för er om med avseende på de senaste händelserna på jorden.

Jag vet att många av er känner sig förvirrade över det faktum att Jordens övergång har följt ett sådant till synes ogynnsamt scenario som en militär konflikt i Ukraina som orsakar så mycket smärta och sorg för människor.

Naturligtvis är det inte slumpmässigt och först och främst ur metafysisk synvinkel.

Under trettio år fick ukrainare en chans att återuppliva och inse vem som styr dem genom att förstöra deras en gång underbara välmående land och uppvigla hat mot den ryska brödranationen.

Men de har misslyckats med att göra det: majoriteten av folket insåg inte att föreställningar ersattes efter att de blev frestade med löften om vackert europeiskt liv.

De köptes helt enkelt, med en ynka allmosa som kastades till dem som gratis inträde till Europa.

Och i utbyte mot detta har globalister förvandlat sitt land till ett testområde för alla slags kriminella aktiviteter.

De som inte ville underkasta sig den korrupta marionettregeringen har funnit sig socialt utstötta och dessutom var de inte bara individer utan också hela regioner.

Detta gäller den ukrainska sidan.

Men samtidigt lärde sig Ryssland också sina läxor.

Globalisternas känslor har även här trängt in och förändrat det ryska folkets mentalitet och påtvingat dem ganska konstiga värderingar.

Allt detta genomfördes steg för steg på ett mätt sätt genom den djupa statens skyddslingar som introducerades i ryska regeringskretsar och media.

Som ett resultat av detta började två oskiljaktiga slaviska nationer snabbt förlora sina medfödda gudomliga egenskaper och förvandlas till ett särdragslöst konsumtionssamhälle.

Och för att stoppa denna nedgång krävdes den häftigaste chocken för båda nationerna.

Därmed har både fysiska och metafysiska orsaker till denna konflikt smält samman i ett.

Därför har den ryska militära operationen på Ukrainas territorium, generellt sett, två syften.

En är att förhindra det tredje världskriget som globalister försökte släppa lös genom proxy.

Och den här är verkligen av global skala, där Ryssland är befriaren av inte bara den ukrainska nationen utan också hela mänskligheten.

Den andra är väckelse och återförening av de två stora slaviska nationerna och återställande av deras genuina gudomliga egenskaper.

Och eftersom graden av båda nationernas förnedring var enorm, blev det möjligt att återta den forna storheten endast genom gemensam andlig smärta och sorg, materiell förstörelse och efterföljande gemensamt återupprättande av ett fridfullt liv.

Men alla kommer inte att klara provet på ett lämpligt sätt om de inte tål prövande förhållanden och billig propaganda, men de bästa sönerna och döttrarna i Ukraina och Ryssland kommer att lyckas återställa den slaviska nationens tidigare storhet och, efter att ha förenat sina ansträngningar, kommer de att skapa underbara välmående samhälle i den nya jorden i den femte dimensionen.

Och jag välsignar dig för detta!

Älskar dig oändligt,

Fader-Absolut talade till dig

Du gillar kanske också...