Fader Absolut – Livet På Nya Jorden; En renande virvel av Energi, 22 januari, 2022

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Nåväl, som en uppföljning av mitt tidigare meddelande kommer vi idag att prata om hur du ska ordna kontakter med människor för att göra dem mest fördelaktiga både för dig själv och för dem.

Men först vill jag ge dig ett tips till.

Börja aldrig en konversation om de frågor du är upphetsad över eller när du är trött eller irriterad.

Det kommer inte att ge bra resultat utan kan bara fjärma er från varandra.

Gör inte detta brådskande heller, annars kan du missa det viktigaste – det som kan väcka intresse för en ny fråga och följaktligen ge impuls till ens andliga utveckling.

Dessutom, eftersom du är i ett lugnt och balanserat tillstånd, kan du ladda din samtalspartner med din ljusa positiva energi också och därigenom minska gapet i dina vibrationer så mycket som möjligt.

Detta kommer redan att vara något som ger ett positivt resultat efter att ha skapat en bra förutsättning för ditt föredrag.

Samma princip gäller även för din samtalspartner.

Om du ser att de är irriterade, aggressiva eller otåliga, inled på intet sätt en konversation med dem, än mindre ett samtal om de frågor som de inte känner till.

Lär dig att identifiera vibrationsfrekvenserna din samtalspartner vibrerar vid även om de är tysta.

Som regel åtföljs ens obalanserade inre tillstånd av ett antal yttre manifestationer som du är ganska kapabel att skanna.

Men om du måste förmedla den information som är avgörande för någon till någon, försök att balansera dem i termer av känslor först.

Och så här kan du göra det.

Försök att ”se” energisiluetten av denna person och efter att ha fyllt den med Uppstigningsenergin, föreställ dig att denna energi roterar medurs och börjar med deras fysiska kropp.

Det blir gradvis fördelat bland alla deras chakran och subtila kroppar på grund av det faktum att mer sällsynta subtila kroppar absorberar tunga energier från en persons lägre kroppar och återställer balansen mellan dem.

Med andra ord, en spiralvirvel av Uppstigningsenergin löser upp buntarna av de negativa energierna som ackumulerats i en persons lägre chakran och harmoniserar alla deras chakran och kroppar och skapar en vibrationsbakgrund i energirummet.

Med tiden kommer det att ta dig några minuter att göra detta.

På samma sätt kan du rena ditt eget energiutrymme genom att låta uppstigningsenergins spiralvirvel passera uppåt från ditt första chakra.

Föreställ dig att radien för denna energirotation blir större och större och därigenom gör dina subtila kroppar sällsynta och ökar deras volym.

Och kom ihåg, min kära: även om du inte känner arbetet med denna energi, kommer din rena avsikt att producera dess effekt som kommer att visa sig på den fysiska nivån ändå.

Och det kommer att manifesteras i din samtalspartner och ni själva får sinnesfrid och lugn som kommer att underlätta er harmoniska kommunikation.

Här stannar vi för idag.

Älskar dig oändligt,

Fader-Absolut talade till dig

Du gillar kanske också...