Fader Absolut – Att Skriva Om Scenariot, 14 december, 2022

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Mitt dagens budskap kommer att vara speciellt eftersom det kommer att tala om de aktuella händelserna på jorden.

Jag tror att många av er har lagt märke till hur snabbt maskerna faller av från marionetterna i det djupa tillståndet (deep state).

Ibland verkar det som om de har tappat verklighetskänslan – så absurda är de beslut de fattar.

Men grejen är att de inte längre är människor utan deras avatarer som har reproducerats skickligt med hjälp av den senaste tekniken.

Och dessa avatarer styrs av artificiell intelligens som är programmerad för att förinta mänskligheten.

Det här är verkligen en dockteater, min kära, och det faktum att majoriteten av jordens befolkning inte förstår det är en stor olycka för mänskligheten eftersom de omedvetet stöder – fysiskt och energimässigt – denna utdragna surrealistiska föreställning med ett tragiskt slut som har blivit en del av det.

Men det ligger inom ditt djup att skriva om det här scenariot och ersätta dockskådespelare mot levande förnuftiga människor som är medvetna om den avgrund som mänskligheten är på väg mot efter det initiala kriminella programmet som artificiell intelligens fick fullständig kontroll över.

Det är svårt att tro på detta för en vanlig människa eftersom verkligheten på jorden började förändras för snabbt – mycket snabbare än vad det tar för det mänskliga medvetandet att anpassa sig, för den som är van vid en viss standard av värderingar och faktumet att statsledare vakar över sina medborgares intressen.

Och till och med se hur snabbt deras vanliga moraliska grund, ekonomi, politik, sociala liv faller samman, fortsätter folk att tro att där borta – ovanför – vet de vad de ska göra och hur de ska rädda dem.

Faktum är att för närvarande ingen kan rädda människor utom dem själva.

Det är dags att ta regeringens tyglar i sina händer och hitta anständiga och ärliga människor som besitter tillräckligt med kunskap och färdigheter för att ta ansvar för statliga strukturer.

Det är dags att byta ut ”dockor” mot riktiga människor eftersom ”dockorna” har gått för långt i sina grymma spel i enlighet med programmen om mänsklighetens förintelse som är installerade i dem.

Det är dags att bli av med medias hypnos som är en del av detta olycksbådande spel.

Endast massolydnad med avseende på absurda instruktioner från myndigheterna kan rädda dig från självförstörelse.

Nåväl min kära, det här är vad som händer dig nu.

Att underkasta sig myndigheterna räddar inte er själva eftersom de försöker övertala er utan förstör – moraliskt, fysiskt och energimässigt.

Du förstör ditt psyke, din hälsa och ibland livet också.

Du har kommit upp till linjen av självförstörelse bakom vilken det inte finns någon återkomst till det vanliga livet.

Och det blir inget vanligt liv längre – i alla fall.

Det finns bara två sätt: att bli dockor precis som dina dockskådespelare är eller att vända dramatiskt och röra sig i en annan riktning – det att Ljus har lämnat bakom sig din tidigare livsstil och har börjat bygga ett nytt liv av den fjärde och sedan av den Femte dimensionen.

Och jag tror att majoriteten av er kommer att välja det senare alternativet efter att ha brutit sig loss från den tredje dimensionalitetens kedjor och efter att ha fått sann Andens frihet som kommer att göra det möjligt för er att övervinna de sista hindren på vägen till övergången.

Och jag välsignar dig för detta!

Älskar dig oändligt,

Fader-Absolut talade till dig

Du gillar kanske också...