Fader Absolut – Fönster Mot En Ny Värld (Färgpalett av Tankar), 12 oktober, 2022

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Medan mitt tidigare meddelande fokuserade på energikomponenten i ditt liv, kommer vi idag att prata om informationsdelen.

Båda är säkerligen oskiljaktiga från varandra eftersom ens känslomässiga – energi – humör hos en person också avgör deras tankar.

I ett välsignat och harmoniskt tillstånd tänker människor som regel inte på något dåligt och bara när de är överväldigade av rädsla, tvivel, brist på självförtroende och andra negativa känslor, bildar de i sitt medvetande tankar färgade med dessa negativa känslor .

Det är därför för de människor som inte känner energier bra men det kan vara lättare att arbeta med de tankar som redan har formats i dem med hjälp av omvänd psykologi.

För detta ändamål erbjuder jag dig följande praxis.

Låt oss kalla det ”Färgskala av tankar”.

Det kräver inte att du kastar dig in i ett meditativt tillstånd eftersom det är designat för att lära dig att fånga de tankar som dyker upp i dig på språng och ändra deras minus till plus direkt.

Och så att detta arbete ger dig glädje, kan du använda följande metod.

Försök att föreställa dig någon irriterande tanke som dyker upp i dig som en bunt av en mörk färg – den som din intuition eller fantasi kommer att ha det.

Och sedan i din fantasi börja lätta upp den tills den lyser med bländande ljus.

Så om du i början av ditt arbete färgade det mörkgrönt, till exempel, efter ditt arbete kan det bli ljust smaragdgrönt, medan om det brukade vara mörkblått då, efter att ha förvandlats av din avsikt, blir det himmelsblått .

Denna omedelbara övning är inriktad på två mål samtidigt.

För det första kommer du att bli distraherad från den irriterande tanken som gör ditt arbete med det till ett spel.

Och för det andra, eftersom vilken färg som helst har viss energi, kan du ändra den genom din avsikt.

Så mörka färger av smutsiga nyanser är alltid av låga vibrationer.

Medan ljusa och gnistrande färger innehåller energier av höga vibrationer.

Många människor kan välja färger för sina tankar genom intuition, och de är de av chakran och subtila kroppar som dessa tankar ”avlades” av.

I det här fallet kommer transformation att ske mycket snabbare eftersom du kommer att lyckas inte bara omvandla din tanke till energin av högre vibrationer utan också synkronisera den med källan den härstammar från.

Så, till exempel, en tanke som fötts upp av rädsla eller tvärtom av aggression kan vara mörkorange, medan den som fötts upp av bristen på självförtroende – smutsig gul.

Och om du lyckas ”måla om” dessa tankar till starkt lysande färger, kommer de snabbt att förlora sitt ursprungliga budskap och du kommer att övergå till en mer positiv syn på strömningshändelserna.

Försök, min kära, att ”leka” med dina tankar på det här sättet, utan att låta yttre faktorer överväldiga ditt medvetande eller leda det mot en destruktiv väg.

Jag välsignar dig och älskar dig otroligt mycket!

Fader-Absolut talade till dig

Du gillar kanske också...