Father Absolut – Fönster Mot En Ny Värld (Vi kan hantera vad som helst), 11 oktober, 2022

 

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Som en uppföljning av mitt tidigare meddelande skulle jag idag vilja använda ett exempel på ett fall för att visa dig hur du omedelbart kan programmera om dina negativa tankar till positiva.

Och vi börjar med de vanligaste ”rutinmässiga” tankarna som människolivet mestadels är fyllt av.

Men till att börja med, kom ihåg ditt själstillstånd när du ska göra något som inte är alltför trevligt för dig.

Det är som om du trycker ner dig – även fysiskt känner du bördan av den vård som kommer på dina axlar, och tankarna om dem kommer hela tiden tillbaka till dig.

Ändå skjuter du upp det utmanande arbetet eller ett obehagligt samtal om och om igen.

Varför händer det?

Anledningen är framför allt att du är RÄDD för är ett misslyckande: att inte klara av ditt uppdrag eller få ett avslag eller höra oförskämda ord från din chef eller myndigheter.

Tyvärr är den tredje dimensionens mänskliga medvetenhet, när den möter vissa hinder på vägen, på förväg benägen till en negativ reaktion på dem.

Och det är naturligtvis inte av en slump.

Saken är att RÄDSLA är en rådande energi av den tredje dimensionen och samtidigt en drivkraft som hjälper en att kämpa för överlevnad och försvara sina rättigheter.

Vi pratade mycket om det innan, det är därför jag nu skulle vilja fokusera på det faktum att alla negativa tankar hos dig alltid är baserade på rädsla, och dess sorter är många.

Så för att programmera om dina irriterande tankar till trevliga tankar bör du ta bort orsaken – lösa upp rädslan de innehåller.

Och i det här fallet kommer vi inte att tillämpa de mentala metoderna när man börjar övertyga sig själv om motsatsen med hjälp av sitt sinne utan kommer att arbeta enbart i form av energi.

Det hjälper dig inte bara att spara tid utan också att rena ditt energiutrymme från negativa energier av rädsla och brist på självförtroende omedelbart.

Låt oss titta på följande exempel.

Anta att du ska registrera några dokument – för att hantera det du är van vid att kalla ”byråkrati”.

Själva uttrycket programmerar dig för en lång och irriterande process att gå genom kanaler.

Så fort du får en sådan negativ tanke är det viktigaste att fånga den i tid och sedan omedelbart åkalla universums kärleksflamma och be den lösa upp denna tanke.

Försök att se den flamma upp starkt, bli förkolnad och sjunka.

Därefter, åkalla energin från universums Högste Skapare och be den att göra det papper du behöver materialiserat omedelbart.

Och känna glädjen och tillfredsställelsen av att alla besvär är över nu så tydligt som möjligt.

Sätt visionen – av ett lyckligt Dumed ett registrerat dokument i händerna – i en sfär av Universums låga Kärlek med en yttre spegelyta och i tankar skicka den till Universum.

Be dina andliga guider och ljusets krafter att hjälpa dig att förverkliga ditt projekt.

Och först efter det gå ner till det på fysisk nivå den här gången.

Tro mig, du kommer att ha ett helt annat humör och verklig känsla av att få stöd av Ljuskrafterna.

Allt kommer att gå med en sväng eftersom din ljusa och positiva energiprofil helt enkelt inte kommer att kunna locka till dig några problem eller elakheter.

För universums lagar är orubbliga och allsmäktige.

Kom ihåg detta, min kära!

Här stannar vi för idag.

Älskar dig oändligt,

Fader-Absolut talade till dig

Du gillar kanske också...