Fader Absolut – Fönster Mot En Ny Värld (Affärsresa till Jorden), 19 december, 2022

 

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Idag kommer vi att överväga den andra kategorin av utomjordiska själar – de som har kommit till jorden med ett visst uppdrag och som alltid är i kontakt med sin civilisation.

Sådana representanter finns det bara en handfull på jorden och som regel inkarnerade de inte på jorden genom födseln utan visade sig här “oväntat” när de redan var mogna.

De vet inte bara vilka de är och varför de har kommit hit utan gör också specifikt arbete som de tilldelats av sina “lärare” från andra sidan jorden.

Om man tänker efter kategorierna i den tredje dimensionens värld kan det kallas att resa på affärer till jorden av unika utomjordiska specialister som besitter kunskap och teknologier som är okända för människor.

Det var de som hjälpte människor att utveckla rymdskepp som kan resa till andra planeter, och det gjordes med de bästa avsikterna.

En annan sak är att resultatet av deras samarbete med jordbor utnyttjades av militären för att passa deras egna syften som är långt ifrån rimliga.

Och allt detta är delar av en kedja: de som tog makten på din planet dikterar sin vilja och strävar efter sina egna mål inom alla sfärer av ditt liv.

Det är därför som nu samarbetet mellan jordbor med högt utvecklade utomjordingar nästan har reducerats till noll – alltför tråkigt var den tidigare erfarenheten.

Det har blivit uppenbart att alla banbrytande teknologier för att hjälpa mänskligheten antingen kommer att döljas för dem, vilket har varit fallet i århundraden nu, eller riktade mot människor.

I samband med detta har den Galaktiska Ljusfederation fattat ett beslut att starta ett globalt och mångsidigt samarbete med jordens invånare först efter att hon flyttat till den femte dimensionen.

Först då kommer alla statliga institutioner och grenar inom industrin att ledas av ärliga och anständiga människor som kan använda dessa tekniker förnuftigt och till större användning av alla jordens invånare.

Faktum är att ett stort antal sådana tekniker finns, men de är i greppet av dem som inte kommer att dra nytta av att offentliggöra dem.

Så det är dessa uppfinningar som kommer att lyftas fram först eftersom du behöver dem för att möta dina vardagliga behov.

Och när omarrangemanget av hela er världsordning kommer att ha ägt rum, kommer nästa steg av samarbete mellan jordbor med representanter för högt utvecklade utomjordiska civilisationer.

För detta krävs total tillit och ömsesidig förståelse.

Och när den här tiden har kommit kommer era utomjordiska bröder att börja besöka jorden i massor för att kontakta er direkt och öppna gemensamma produktioner.

Här stannar vi för idag.

Älskar dig oändligt,

Fader-Absolut talade med dig

You may also like...