Fader Absolut – Fönster Mot En Ny Värld (At älska alla lika), 24 augusti, 2022

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Så, för att mitt tidigare meddelande ska fortsätta, låt oss försöka undersöka alla vändningar i ett sådant uttryck som ”att älska alla lika”.

Trots att vi redan har pratat mycket om villkorslös kärlek ser jag att vissa av er inte förstår dess genuina idé till fullo, medan andra är lätt mottagliga för ”respektfulla” lärares knep som försöker antingen medvetet eller oavsiktligt att leda människor bort från den genuina förståelsen av kärlek.

Först och främst, låt oss komma ihåg att allt är energi.

Och kärlek är den mest kraftfulla energin i universum som kan utföra mirakel och förvandla hela världar.

Kärlekens energi som sådan är oföränderlig.

Men mycket beror på vilket budskap man kommunicerar med denna föreställning.

Och man lägger faktiskt en hel del betydelser i det, och var och en av dem förmedlar sin egen – en helt annan energi som ibland är motsatt den som ursprungligen antyddes av den gudomliga kärleksenergin.

Och ett levande exempel på detta är energin av kontroll och förtryck som skickligt ”döljer” för föräldra- eller äktenskaplig kärlek när en person i ”kärlekens” namn mot en annan försöker påtvinga dem sin världsuppfattning och livsvärden och därmed förstöra deras liv ibland.

Faktum är att det finns så många varianter av ”kärlek” på jorden att all denna mångfald nästan har överväldigat dess ursprungliga betydelse.

Därför kommer vi nu att börja separera vetet från agnarna, vilket ger tillbaka sin forna glans och ursprungliga betydelse.

Men framför allt, returnera den gudomliga energin och följaktligen de högsta vibrationerna den har.

Först och främst är det nödvändigt att komma ihåg att sann kärlek alltid är ovillkorlig.

Och det är i den dualistiska världen där den har blivit ”övervuxen” med många förhållanden som förvandlas till en vara.

Så även om de inte säger det högt, låter många människor sina nära människor veta att de bara kommer att älska dem OM de är goda, lydiga, snälla, generösa, sympatiska…

Och en sådan lista kan bli väldigt lång.

Utan tvekan har sådan kärlek ingenting gemensamt med den äkta ovillkorliga kärleken och till och med tvärtom förmedlar den meningen som är motsatt.

Ändå, hur paradoxalt det än kan tyckas, förmedlas innebörden som negativ av blind kärlek till alla och vem som helst också.

Att helt förlora sig själv i andra – deras problem och besvär – är inte heller villkorslös kärlek eftersom man i det här fallet helt glömmer bort kärleken till sig själv som är grunden för sann kärlek till andra.

Detta är den ädla, vid första anblicken, mänskliga impulsen som utnyttjas av de som kräver att ”älska alla lika”.

Och i mitt nästa meddelande kommer jag att berätta vilken fara den är fylld av.

Älskar dig oändligt,

Fader-Absolut talade till dig

Du gillar kanske också...