Fader Absolut – Fönster Mot En Ny Värld (Vi är Inte Fysiskt eller Mentalt Redo), 25 september, 2022

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Som en uppföljning av mitt tidigare meddelande skulle jag vilja berätta om ytterligare en anledning till den fördröjda övergången av jorden till den femte dimensionen.

Saken är den att en drastisk ökning av vibrationer inte i det nära jordens rymden utan just på jorden nu kunde ha varit skadligt för din mentala och fysiska hälsa.

För även de människor som visste om övergången och hade förberett sig för den på ett grundligt sätt andligt, men var ändå inte förberedda på det fysiskt.

Kom ihåg er själva 2012.

Hade många av er gett upp att konsumera kött, alkohol och andra passioner som håller era kroppar i låga vibrationer vid den tiden?

Var ni redo för att lämnandet av den fysiska nivån i stor skala av era vänner och släktingar som var totalt kastade in i den tredje dimensionens värld och inte hade någon aning om förändringen av epoker och dimensioner av er planet?

Många rena mänskliga själar var fortfarande inte psykologiskt redo för sådana drastiska förändringar i deras liv även om en underbar framtid väntade dem.

Det bör noteras att det inte var lätt att ändra övergångsscenariot och dess tidsramar, för jorden själv hade redan varit förberedd för det i full utsträckning vid den tiden.

För att rädda så många mänskliga själar som möjligt eller, för att vara exakt, ge dem en chans att stiga upp i fysiska kroppar, var alla Ljuskrafter och representanter för högt utvecklade utomjordiska civilisationer involverade.

Allt möjligt gjordes för att anpassa de nya höga vibrationsenergierna som anländer till jorden så mycket som möjligt till människors tillstånd vid det ögonblicket.

Och det var fruktbart.

Många människor började omedvetet söka efter andlig kunskap, vägra tung mat med låg vibration och ändra sin livsstil och miljö.

Naturligtvis var det mycket lättare att göra för dem som kände till Uppstigningen eftersom de arbetade med sig själva på ett medvetet sätt.

Men många mänskliga själar kände av intuition de kommande förändringarna på grund av det faktum att nya energier svävade i luften denna gång och påverkade mänskligt samvete och subtila kroppar.

Som det redan har nämnts i mina meddelanden många gånger, i fallet med varje återupplivad person och den som potentiellt är redo för övergången utfördes individuellt arbete av deras himmelska assistenter: änglar, ärkeänglar, uppstigna mästare.

De följde med dem och höll försiktigt sin hand som små barn så att de inte skulle snubbla eller avvika från den väg som deras själ valt utan kunde delta i Universumsexperimentet som var så unikt.

Och du förstår, min kära, din familj har utökats avsevärt och blir stor till en stor tillfredsställelse för dina osynliga assistenter.

Men för att den sista vågen av människor som är redo för övergången att återuppliva, krävdes ytterligare en förändring av Uppstigning-scenariot, vilket jag kommer att berätta om i mina nästa meddelanden.

Älskar dig oändligt,

Fader-Absolut talade till dig

Du gillar kanske också...