Fader Absolut – Fönster Mot En Ny Värld (Avslöjande av Talanger och Förmågor), 6 november, 2022

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Idag kommer vi att undersöka hur processen för din väckelse påverkas av den kausala kroppen.

Eftersom den redan rankas bland övre chakran så förstärker dess aktivering påverkan på denna process mångfaldigt.

Och i det här fallet med ordet ”aktivering” menar jag inte bara det femte mänskliga chakrat som utvecklats utan det som försämrats till åtminstone den fjärde dimensionens nivå.

För närvarande är det typiskt för många av er eftersom detta är den nivå som nås av medvetandet hos en individ som känner till Övergången och de saker som åtföljer den.

Eftersom den mänskliga kausala kroppen är ansvarig för självuttryck och självförverkligande, är det den som hjälper dig att komma igång med ett konstruktivt arbete – att bygga ett nytt samhälle på jorden.

Det är det femte chakrat som är ansvarigt för att avslöja ens talanger och förmågor, såväl som för medlen för deras tillämpning.

Och så här går det till i praktiken.

Så fort man SJÄLV inser vad det är för saker man själv vill ägna sig åt i livet går ens kausala kropp med i processen att förverkliga din önskan.

Ändå är det i detta fall av stor betydelse att denna önskan är inspirerad av ens själ, inte påtvingad utifrån av familj, vänner eller släktingar, vilket händer med människor som saknar självförtroende som ofta tar någon annans önskningar för sina egna.

Jag vet att många av er redan har upplevt att se universum underlätta för era sanna önskningar att gå i uppfyllelse och tvärtom förhindra de som tvingats av andra från att bli verkliga.

Det är precis så din själ, dina skyddsänglar och dina andliga guider försöker peka ut rätt riktning för dig: så att du får reda på din sanna predestination och inte slösar tid på det otypiska arbete du inte gillar.

Denna process liknar din Själs integration när du sätter ihop allt DITT för att bli av med främmande energier, önskningar och avsikter med respekt för dig själv.

På så sätt uttrycker du fri vilja att förverkliga dina egna önskningar.

Och om detta händer, börjar din kausala kropp att aktiveras så mycket som möjligt att dra till sig rätt situationer och människor som är på samma våglängd som du och har liknande intressen och förmågor.

Som ett resultat har det startat hobbyklubbar som senare växer till professionella sällskap och företag.

Och eftersom sådana sällskap kommer att arrangeras enligt helt olika – inte dualistiska  – principer, kommer alla deras medlemmar att ”ladda” varandra med sina höga vibrationer, spännande idéer, samt dela med sig av sina erfarenheter och lära av andra.

På grund av detta kommer återupplivandet av alla och vem som helst att accelereras många gånger, med arrangemanget av ett nytt samhälle som löper smidigt och lätt eftersom alla kommer att vara upptagna med sitt favoritsysselsättning – den som är till sin själ.

Här stannar vi för idag.

Älskar dig oändligt,

Fader-Absolut talade till dig

Du gillar kanske också...