Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 12 november, 2022

 

Sker uppstigningen snabbt nog? ∞The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är ganska säkra på att du stiger i lagom takt. Vi vet att många av er skulle vilja komma till den femte dimensionen så snabbt som möjligt, och några av er skulle till och med vilja gå hela vägen tillbaka till källan så snabbt som möjligt, men det är inte meningen med alla detta. Poängen med allt detta är att ha erfarenheter. Erfarenheterna du har stimulerar tillväxt, vilket sedan sätter dig på ett högre vibrationsplan av existens. Du stiger för att du upplever. Tro därför inte för ett ögonblick att det är meningen att du ska hoppa över en massa upplevelser bara för att komma dit du ska. Det skulle motverka syftet med att göra allt detta i första hand.

Om du vill komma till den femte dimensionen snabbare, fråga dig själv varför. Fråga dig själv, ’Vad är det jag försöker undvika i den fjärde dimensionen? Vad är det jag försöker fly ifrån?’ När du har svaren på de frågorna kommer du att ha nycklarna till din andliga utveckling, för du kommer då att veta vad du är där vid denna tidpunkt att släppa ditt motstånd mot. Du kommer att veta vad du är där för att läka, förlåta, ha medkänsla för och älska villkorslöst. Att göra dessa saker är det som sätter dig i ett högre vibrationstillstånd, och uppstigning handlar om att gå från ett lägre vibrationstillstånd till ett högre vibrationstillstånd. Så här gör du. Detta är vad som krävs.

Nu, några av er tänker inte så mycket på uppstigning eftersom ni är era egna personliga liv och de typer av upplevelser ni skulle vilja ha i era personliga liv, och många av er har samma känsla. Du vill att saker ska komma nu. Du vill vara i det förhållandet nu. Du vill vara frisk nu. Omfamna resan; inse att det finns så mycket mer att uppleva längs vägen av resan som du är på, och intressant nog, när du gör det slutför du resan snabbare.

Oavsett vilken uppsättning omständigheter du befinner dig i tvingar dig att möta, det är vad du är ämnad att möta. Kanske behöver du en begränsning av något slag för att få dig att gå in i mer, för att få dig att fokusera, känna, meditera. Att göra alla dessa egna saker är deras egen belöning, men du får andra belöningar av att göra dem också. Du vill inte ta emot allt du har skapat på en gång; det skulle vara överväldigande. Men det finns upplevelser som du kan ha idag, just nu, som du en gång drömde om när du var barn, eller när du var vuxen, men var en yngre vuxen än du är nu. Kom ihåg att allt som du har manifesterat i ditt liv just nu en gång var en önskad upplevelse för dig. Upplev det. Älska det som är. Känn glädjen i det som är precis framför dig just nu, och du kan stiga upp ditt medvetande till en femtedimensionell frekvens i just detta ögonblick.

Och även om du kanske inte slutför skiftet just i detta ögonblick, kommer du att ha fått ut det mesta av ögonblicket. Och det är vad njutning handlar om. Det är vad det handlar om att njuta av resan. Det finns så mycket mer för dig att uppleva i glädje och i tillståndet av att vara av kärlek, och allt du behöver göra är att sakta ner tillräckligt för att se dig omkring på den miljö du befinner dig i, så att du kan få de upplevelserna, och du kan känna de känslorna. Att andas in i ett tillstånd av extas just nu är så givande, och ändå hur många av er överväger att göra det någon gång under dagen. Det är något vi skulle vilja att ni frågar er själva, och vi vill att ni ska veta att vi berättar detta för er för att vi älskar er, och vi vill se er i ett tillstånd av lycka, i ett tillstånd av extas. Vi vet att du har förmågan att komma dit, och vi ville bara ge dig denna lilla uppmuntran att göra det.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...