Fader Absolut – Fönster Mot En Ny Värld (Energi-immunitet), 7 augusti, 2022

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Idag kommer vi att fortsätta att prata om omvandlingen av era fysiska kroppar till ljuskristallina.

Och den här gången kommer vi att prata till en viss detaljnivå om de processer som sker i dem under era meditationer och övningar och speciellt under energiarbete på era kroppar.

Egentligen reagerar alla organ i din kropp på dem på olika sätt.

Och det förklaras först och främst av det faktum att var och en av dem inte bara har sin egen vibrationsfrekvens utan också distinkt fysiskt tillstånd i detta ögonblick.

För närvarande är det få människor som lyckas hålla sig helt friska även om de är unga.

Attacker på människans fysiska kropp produceras vid varje gång och särskilt under de senaste åren när nästan överallt sedan födseln ett barn får en uppsättning vacciner som är skadliga för dem.

Luft, vatten, livsmedel, livsstil i tätbefolkade områden på jorden – allt detta främjar förstörelse av mänsklig fysisk kropp.

Det är därför det nästan inte finns några helt friska människor kvar på er planet.

Mest drabbade av onaturlig mänsklig livsstil är, först och främst, andnings- och matsmältningsorgan som ackumulerar partiklar av skadliga ämnen.

De tas knappt ut ur kroppen eftersom de hela tiden ersätts av nya.

Det underlättas också av tungmetallpartiklar som sprids från flygplan som lägger sig som sediment i din kropp och är någon form av en magnet som håller i all den mikroskopiska ”skräp” som ackumulerats i dina kroppar tidigare.

Med ett ord, nu pågår en avsiktlig förintelse av mänskligheten från luft och på land.

Men som gudomliga varelser har människor en otrolig hållbarhet som ökar så länge de gör andliga framsteg.

Och detta sker på följande sätt.

Under övningar och meditationer ändrar såväl mänskliga subtila kroppar som den fysiska kroppen sin energistruktur som ett resultat av vilket processen av avstötning utlöses för allt negativt och främmande som redan har lyckats tränga in i dem.

Det kan jämföras med att en gammal pistolkula som fastnade i ens kropp blev inkapslad och man lever vidare utan att uppleva nästan inga obehag.

Samma processer äger rum men den här gången i mikroskopisk skala med främmande partiklar som tar sig in i människokroppen.

Men det händer bara när ens vibrationer är tillräckligt höga eftersom det i det här fallet handlar om energi ”kapsling” som hindrar skadliga partiklar från att distribuera runt ens energiutrymme.

Medan kroppen av människor som är totalt överväldigad av den tredje dimensionens värld absorberar dem fullständigt eftersom det är på vibrationsfrekvenser som liknar deras.

Sådant skydd av din kropp kan kallas energiimmunitet som blir starkare så länge ens vibrationer blir högre.

Så nu lär vi oss att stärka denna immunitet så mycket som möjligt.

Här stannar vi för idag.

Älskar dig oändligt,

Fader-Absolut talade till dig

Du gillar kanske också...