Fader Absolut – Fönster Mot En Ny Värld (Energilukter och dofter), 23 maj, 2022

 

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

För att fortsätta prata om den fjärde dimensionens energiers inflytande på de mänskliga sinnesorganen kommer vi idag att prata om de överraskningar du kan bli försedd med av ditt luktsinne när du befinner dig i detta höga vibrationsutrymme som är nytt för dig.

Naturligtvis, även i den tredje dimensionens värld, känner var och en av er lukter på sitt eget sätt: någon på ett mer akut sätt, medan andra knappt uppfattar dem.

På samma sätt som var och en av er har sina egna preferenser i naturliga dofter och konstgjorda lukter.

Men ju högre din vibrationsnivå blir, desto oftare kan du känna doften av energier nu.

Dessutom är alla dofter aktuella – både behagliga och obehagliga.

Precis som du lär dig att skanna ens energiprofil med din chakrometer eller andra metoder, så kan några av er nu känna energilukten av en person.

Det är oftare förknippat med lukten som redan är bekant för dig.

Och det händer inte av en slump och hjälper dig att identifiera energinivån hos den eller den personen.

Så människor med mycket låg energiprofil kan producera lukten av röta eller andra mycket obehagliga lukter, medan rena upplysta själar kan vara doftande.

I världar med höga vibrationer kommer dofter att vara ganska distinkta – obekanta för dig men verkligen trevliga.

Men så länge du befinner dig i den tredje dimensionens värld måste du nöja dig med välbekanta dofter som gör att du kan anpassa dig till att skanna ”kvaliteten” på människors energi med hjälp av luktsinne.

Det kommer säkert att vara väldigt svårt att skilja ens fysiska lukt från energin.

Den största skillnaden mellan dem är att energidoften inte är ens naturliga doft utan den som introduceras utifrån.

Så den som är besatt av låga astrala varelser drar oavsiktligt till sig ens energirymd avskyvärda lukter av detta stinkande astrala lager, med allt det mest vidriga som finns i världen samlat där.

Medan en person som befinner sig i ett speciellt – gudomligt – själstillstånd som får resonans med vibrationerna från högre världar kan lukta sött och producera ojordiska dofter.

Och den som kan ställa in sig på denna persons vibrationer kan mycket väl fånga denna doft genom att släppa in den i ens energiutrymme.

Människor med en djup själskonstitution som befinner sig på tröskeln till den femte dimensionen kan också fånga energidofter från vissa platser på jorden.

Nåväl, alla utrymmen som impregneras med energin från människorna som bor där och tillgodogör sig deras lukter får allmän lukt denna gång: antingen behaglig eller obehaglig ”lukt” beroende på den övergripande energiprofilen för dessa människor.

Men i det här fallet är det inte lätt att skilja fysiska lukter från till exempel industriföretag eller kraftigt förorenade städer från deras energidofter eftersom de oftast blandas ihop och, naturligtvis, fysisk lukt, som är starkare, överväldigar energin.

Det är mer sannolikt att du känner skillnaden mellan fysisk doft och energilukt på platser med makt eller heliga platser för tillbedjan där doften av labdanum helt plötsligt kan dyka upp från ingenstans.

Det är denna doft som människor är vana att associera med helighet och renhet, och ren energi dyker oftast upp i den tredje dimensionens värld precis så här.

Men försök inte, min kära, att framkalla energiuppfattning om lukter på ett artificiellt sätt – det är bortom dig än så länge.

Samma som i fallet med inre syn, kan ett sådant fenomen bara dyka upp i ditt liv oavsiktligt – vid de sällsynta ögonblicken då du blir helt harmoniserad med jordens höga vibrationsenergier.

Och endast i vissa mycket sällsynta fall kan oväntade lukter uppstå som en ledtråd eller en antydan men endast avsedd för människor som redan kan urskilja dem.

Här stannar vi för idag.

Älskar dig oändligt,

Fader-Absolut talade till dig

Du gillar kanske också...