Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 24 maj 2022

 

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 24 maj 2022

 

Nästa Tillfälle av Massuppvaknanden

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är fullständigt medvetna om hur många själar som väljer att vakna upp där på Jorden under varenda en av era dagar. Vi vet att det kan verka chockerande för vissa av er att lära sig att när en själ vaknar är ett val, men själar gillar att ha alla typer av upplevelser, och vissa upplevelser kan bara göras när de sover. De vaknar alla på sina egna sätt och av sina egna skäl, och ibland får någon av er känna tillfredsställelsen av att vara en del av deras uppvaknande. Ni kommer att ha fler människor att prata med om de saker som betyder mest för er när ni fortsätter där med er upplevelse av att stiga upp genom den fjärde dimensionen till den femte.

Ni har alla varit väldigt tålmodiga, och nästa omgång av massuppvaknanden kommer snart. Så ni kommer att ha fler människor att prata med och samarbeta med inom en snar framtid. I den hastighet som själar har vaknat upp där på Jorden ser vi ett massuppvaknande inträffa i juni månad. Detta massuppvaknande av själar kommer att göra det möjligt för mänskligheten att få tillgång till fler av de energier som finns över er hela tiden. Ni kommer att få hjälp av era nyvaknade skaror där på Jorden; de kommer att förankras i de högre frekvensenergierna med er. Och ni kommer alla att hjälpa dem som fortfarande sover genom att plantera frön och genom att stödja dem när de vaknar.

Återigen, dessa uppvaknanden är planerade av deras själar, så ni kan underlätta processen och känna att ni sprider det som ni vill sprida till era medmänniskor, men i slutändan måste ni ha tålamod och tillåta dessa frön att gro. Och viktigast av allt är det stöd ni kommer att ge dem, helandet, trösten och bekräftelsen på att det de upplever är verkligt, välgörande och att ni själva har gått igenom det. Ni vet vad de har att förvänta sig och kan hjälpa dem med er kunskap, er visdom, er erfarenhet och er medkänsla.

Att vara empater och vara känsliga, som ni är, har aldrig varit viktigare där på Jorden än det är just nu. Ni kan koppla av när en av era familjemedlemmar ännu inte är vaken, och ni kan få kontakt med den personen om de ämnen ni kan få kontakt med dem om, medan ni väntar på att deras själar, deras sanna jag, ska besluta sig för att få sitt uppvaknande. Och då kommer de förstås att veta att det är ni som ska prata med dem om det, för ni har alltid varit inne på den sortens saker. Återigen, alla får vakna på sitt eget sätt och i den perfekta timingen, och det hela främjar uppstigningen av mänsklighetens kollektiva medvetande, vilket naturligtvis vi och så många andra stödjer hela tiden.

Vi älskar er, och vi vill att ni ska känna det, och vi vill att ni ska känna hur mycket stöd ni har från oss när ni stöttar andra i deras uppvaknande upplevelser och i efterdyningarna som kan vara lite utmanande för någon som är nyligen vaken. Lita på att ni är precis där ni behöver vara och att ni kommer att finnas där för alla som någonsin har varit i ert liv i nästa ögonblick av massuppvaknanden.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...