Fader Absolut – Fönster Mot En Ny Värld (Energityg av Mänskliga Relationer), 9 december, 2022

 

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Som en uppföljning av mitt tidigare meddelande skulle jag vilja erbjuda dig en universell meditation om omvandling av kaosenergi till en ström av harmonisk energi.

Du kan tillämpa det både för att förbättra relationerna med människorna runt omkring och på en global – all mänsklig – skala.

Och det handlar om allmän energibakgrund som individuella mänskliga energier sätts över.

Själva harmoniseringen av denna ”bakgrund” kommer att underlätta för de negativa energier som genereras av människor att gradvis börja jämna ut sig: högfärgade provocerande ”färger” av dessa energier kommer att börja få mildare och ädlare nyanser.

Vi kommer att kalla denna meditation ”Energi ”duk” av mänskliga relationer.

Du bör åkalla alla dina himmelska assistenter och kasta dig in i ett ganska djupt meditativt tillstånd.

Beroende på vad du arbetar med just nu, föreställ dig färgbakgrunden för dina relationer med den eller den personen eller mänskligheten i allmänhet.

Vilken färg du ska välja beror på din intuition eftersom varje färg har specifika egenskaper.

I olika tider och olika situationer kan färger förändras.

Men hur som helst, den allmänna bakgrunden bör ha en vacker nyans som harmoniskt matchar mönstret som kommer att visas på den som ett resultat av ditt arbete.

Och åberopa sedan uppstigningens energi och börja skapa efter att ha gett din fantasi ett fritt utrymme.

Om du vill harmonisera relationerna med en viss individ, försök att förstå vilket färgområde som motsvarar er båda.

Under tiden är det viktigt att inte slå på ditt sinne utan försöka höra antydan om din själ.

När du är avslappnad i ett meditativt tillstånd kommer du antingen att se denna färg med din inre vision eller helt enkelt känna den på den intuitiva nivån med alla medel.

Och beroende på vilken färg du kommer att visas, kommer du att kunna identifiera energibakgrunden för dina relationer och korrelera den med färgen på dina chakran.

Så, till exempel, om du ser en nyans av gult, är dina relationer baserade på känslomässig bindning, om du ser grönt – hjärta ett, om blått – handlar dina relationer mer om intellekt, medan om det är blått eller lila är det en djup andlig kontakt.

Och sedan, efter att ha bestämt dig för bakgrunden till dina relationers ”tyg”, börja sätta ditt mönster på detta ”tyg” genom att välja färgerna som föranleds av din intuition men korrelera dem med färgen på dina chakran igen.

Om du till exempel känner att de saknar andlighet kan du lägga till mönster av blå och lila färger i din design, om det är hjärtlighet de saknar – sedan grönt och så vidare.

Och efter att din ”duk” av nya och mer harmoniska relationer med en person är klar, flytta den i tankar från den subtila nivån till den fysiska och gå in under den som under en filt eller lindas in i den med personen.

Tanken med denna meditation är att den allmänna harmoniska bakgrunden av en viss färg som är typisk för dina relationer ska täckas med ett harmoniskt mönster som symboliserar nyanser av dina nya relationer som för dig till en högre nivå av vibrationer.

Börja med detta, min kära, och först efter att du har sett resultatet av ditt arbete – förbättring av relationerna med dina nära människor, kan du komma ner till den globala meditationen om harmonisering av energibakgrunden för jorden och mänskligheten som helhet.

Principen för detta arbete är densamma, den enda skillnaden är att ”bakgrunden” blir bredare och med fler färger.

Försök att täcka den med ett vackert och harmoniskt mönster och sedan omsluta hela jorden med det – ömt och försiktigt med Ovillkorlig Kärlek till varje invånare i hennes.

Jag välsignar dig och älskar dig otroligt mycket!

Fader-Absolut talade till dig

Du gillar kanske också...