Fader Absolut – Fönster Mot En Ny Värld (Enhet av Motsatser ), 10 december, 2022

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Idag skulle jag vilja prata med dig om motsatsernas lag igen, men nu när det gäller hur den korrelerar med enhetens lag.

I själva verket finns det ett mycket nära samband mellan dem, och anledningen är följande.

Saken är att själens utvecklingsprocess är möjlig endast när man har val.

Och i detta avseende är dualitet det mest kraftfulla ”verktyget för inflytande” på människor av alla som ger en rätt att välja vid varje tur.

Utan en sådan möjlighet kommer det snabbt moralisk och fysisk degradering som det har varit fallet på jorden mer än en gång.

Och ett exempel på det är fallet av så vackra och högt utvecklade civilisationer som Atlantis och Lemurien.

Att ha allt man behöver hamnar oavsiktligt i det tillstånd av mättnad som i det långa loppet leder till ens nedbrytning.

Och det händer för att man oavsiktligt börjar söka efter något motsatsen till vad man har för att bli av med tristess och göra sitt liv mångsidigt.

Så, mättnad resulterar ofta i lust, aggression, sadism, vilket är manifestationen av motsatsernas lag.

Medan de som befinner sig på botten i motsats till lidande och fattigdom söker efter glädje och rikedom som ibland uppnås med kriminella medel.

Och för att undvika detta finns det bara en utväg: att i alla lägen välja inte motsatsen utan Enhet.

Tyvärr är det få som lyckas med det i den tredje dimensionens värld än så länge.

Men för att ni ska förstå hur det kan nås kommer jag att berätta för er om hur Själen av högre dimensioner invånare utvecklas, med dualitet som sådan frånvarande där.

Vad är livet för dem som inte behöver tänka på det dagliga brödet fyllt med och som kan förverkliga sina önskningar genom tankekraft och avsikt?

Deras själar som har nått den femte dimensionen och högre lever efter helt olika behov som går bortom förståelsen av den tredje dimensionens värld.

De tänker globalt nu – på galaktisk eller till och med universell skala.

Och allt de har försöker de dela med sina bröder i åtanke genom att etablera kontakter för att föra vidare sina erfarenheter på alla livets sfärer.

De håller sig inte bara till sin planet utan söker efter ”motsatser” i andra världar men med ett ganska distinkt mål den här gången – känna enhet med sina Galaxy-bröder och systrar och dela deras prestationer och framgångar med dem.

Det är så de behandlar jordbor, och ger dig också synligt och osynligt stöd och känner total Enhet med dig trots de många ”motsatserna” i din existens.

Du kan också behandla dem på samma sätt, vilket kommer att vara ett av de mest levande exemplen på motsatsernas enhet någonsin.

Här stannar vi för idag.

Älskar dig oändligt,

Fader-Absolut talade med dig

Du gillar kanske också...