Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 15 december, 2022

 

År 2023 kommer E.T.s Land & Save Humanity? ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är väldigt exalterade över det kommande året och de kommande åren för mänskligheten, eftersom vi ser vad ni individuellt och kollektivt har skapat för er själva, och vi vet att ni alla kommer att vara ganska nöjda med det ni går mot. Naturligtvis kommer du fortfarande att se förutsägelserna om slutförandet av skiftet, eftersom folk gillar att gå före sig själva. Och eftersom det känns väldigt bra att gå till den platsen kommer många individer att acceptera dessa förutsägelser som sanning.

Men det är meningen att ni ska ha många fler upplevelser där i den fjärde dimensionen innan ni slutför skiftet till den femte, och de upplevelserna kommer att tjäna er mycket väl som femtedimensionella varelser. Ni kommer dock definitivt närmare fullständig och öppen utomjordisk kontakt, och många av er är intresserade av att förbereda er för den kontakten. Och vad du gör i dessa stunder av förberedelser är att du befäster din plats på tidslinjen där det inträffar inom en mycket nära framtid. Du visar tro.

Det är viktigt att alla som vill ha utomjordisk kontakt förstår att detta inte är ett frälsarscenario. Det här är inte en tid då utomjordingar kommer in och löser alla mänsklighetens problem. Det är inte det vi pratar om. Vi talar om varelser som kommer att få din uppmärksamhet av en mängd olika anledningar. De flashiga rymdskeppen är såklart trevliga att titta på och komma ombord och flyga runt i. Och utomjordingar kommer att vara en kuriosa för många, men det kommer att vara vad de emanerar och vad de lär dig som kommer att ha störst betydelse för evolutionen av varje enskild människas medvetande.

Ni har mycket att dela med dem, och de har mycket att dela med er, och vi är alla starkare när vi är förenade. Därför krävs det en hel del viljestyrka för att de inte bara ska landa sina skepp innan mänskligheten är redo, för de vill så gärna att det ska komma ihop också. De vill uppleva kraften i föreningen av galaxen, där människor på jorden är en del av det galaktiska samhället.

Och så, du måste ha tålamod också och inse att du fortfarande kan ha din egen utomjordisk kontaktupplevelse medan du väntar. Ni kan fortfarande förbereda er för öga mot ögonkontakt och skepp som landar över hela planeten, och ni kan fortsätta att rena er från allt som är tungt, mörkt och inte längre tjänar er så att när ni står öga mot öga med en av din utomjordiska vänner kommer det att vara som jämlik, som någon som känner sin värdighet att ha det engagemanget. Och du kan släppa tanken att ”de kommer bara för att rädda oss alla från oss själva.”

Ni är de som leder mänskligheten i denna medvetenhetsutveckling, och ni kommer att vara de som tar till sig lärorna bäst, och ni kommer att sprida dem till era medmänniskor, som kommer att acceptera eller inte acceptera dessa läror, beroende på var de är . Men vi vet att tillräckligt många människor kommer att acceptera dessa läror för att göra en enorm skillnad i mänsklighetens övergripande kollektiva medvetande, och det är vad som krävs för att fullborda förändringen i medvetande.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...