Fader Absolut – Fönster Mot en Ny Värld (Erkänna En har 3D program installerade)

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Nu ska vi gå vidare till ett mer detaljerat övervägande av var och en av punkterna som räknades upp i mitt tidigare meddelande.

Och den första av dem säger om att erkänna att du har den tredje dimensionens världsprogram ingjutna.

Vad ska man börja med?

Försök att göra följande.

Varje gång du säger en fras eller begår några handlingar, fråga dig själv: ”Vad drivs jag av just nu? Leder min själ mig eller agerar och tänker jag med tröghet och följaktligen enligt ett visst program?”

Det är särskilt lätt att övervaka nu när passionerna för Ukraina är höga och ni oavsiktligt finner er själva involverade i denna informationsvirvel.

Faktum är att de saker som nu pågår på jorden är en test för alla som gör det möjligt för deras själ att visa och förklara sig känd.

Detta är också ”en indikator” på om man har vissa program ingjutna eftersom det är på basis av dem som de flesta människor tar alla de senaste händelserna på jorden.

Dessa program har implanterats i det mänskliga undermedvetandet i århundraden och detta är anledningen till att de nu har fungerat så bra till Drak-reptilerna och deras hantlangares förtjusning.

Om du kan titta på de saker som har ägt rum under de två senaste åren på ett oengagerat sätt – från höjden av ditt nya medvetande, kommer du att se hur det effektiva läget som favoritmetoder för mänsklig medvetenhetsmanipulation från reptiloidernas och allt det statliga etablissemanget under deras kontroll fungerade.

De agerade i enlighet med ett visst schema – med ett i förväg utvecklat program som de inte ens dolde för människor, men tyvärr var det inte få som var villiga att lära känna det.

Detta är vad de förlitade sig på: trögheten hos den mänskliga mentaliteten förslavad av tredje dimensionens världsprogram.

Så för det första skrämdes hela mänskligheten av en ”hemsk” sjukdom med hjälp av programmet för rädsla för ens liv.

Sedan beviljades människor en ”flykt” i form av de så kallade ”vaccinerna”, med ett annat tredje dimensionsprogram som tillämpades: masspsykos för att rädda sig själv.

För detta ändamål gick folk med på vad som helst även till absolut värdelös maskering som förstör psyke och hälsa.

Ändå är alla dessa program underordnade det huvudsakliga: det att underkasta sig sina överordnade och följaktligen att lyda alla order från tjänstemän som vet bättre vad människor behöver.

Och om du berättar för dessa människor att de inte agerade av fri vilja utan i enlighet med främmande och tredje dimensionsprogram som var förödande för dem, tror du att de kommer att hålla med?

Den överväldigande majoriteten kommer att se på dig som om du är galen.

Och bara få människor har lyckats se dessa saker som verkar så uppenbara.

Och de är de enda som med rätta kan säga att de har blivit av med flockmentaliteten genom att tillåta sig att ”gå emot strömmen”.

Samma plan fungerade också när det gäller den andra punkten i globalisternas program: att spela ut hela världen mot Ryssland som vågade förstöra deras ”testområde” – centrum för deras kriminella verksamhet som Ukraina har varit för dem i flera år.

Genom att tillgripa samma mänskliga medvetenhetsmanipulation utlöste de en hel serie tredjedimensionella program som, trots alla sina absurditeter och grova implementeringar, fortfarande fungerade bra med avseende på de genomsnittliga medborgarna som inte är vana vid att tänka självständigt.

Nåväl, de skulle i alla fall aldrig erkänna att det är främmande program ingjutna i deras meddelande och undermedvetande utifrån som är skyldiga.

Och återigen har bara ett litet segment av er planets befolkning lyckats återupplivas från den tredje dimensionalitetens dvala och se den militära operationen i Ukraina i dess sanna färger ha fullständigt insett dess oundviklighet för mänsklighetens skull.

Naturligtvis har jag gjort exempel på de flesta uppenbara och vanliga program i den tredje dimensionens värld som många av er redan har lyckats utrota.

Så nu måste du bara fånga och erkänna mindre och mindre uppenbara program som ändå ger avsevärd effekt på din subtila materiella struktur och fördröjer dina andliga framsteg.

Och jag välsignar dig för detta!

Älskar dig oändligt,

Fader-Absolut talade till dig

Du gillar kanske också...