Inger Noren Kanaliserar Sitt Högre Jag, 27 mars, 2022

Mitt Högre Jag

Med denna stora utveckling och ökning av vibrationerna i världen har allting snabbats upp betydligt. Om det fortsätter på detta sätt dröjer det inte länge innan den stora förändringen sker för människorna i deras kroppar.

Alla människor kommer att sövas för att transformeringen ska ske så skonsamt som möjligt. För de flesta människor sker det nattetid i sömnen medan andra blir sövda eller försätts i ett hypnotiskt tillstånd där de befinner sig. Detta sker globalt över hela världen samtidigt.

För många som är i resonans med den femte dimensionens vibration kommer att känna att de har sovit i en vecka och vaknat i en helt annan verklighet. De får se en fantastiskt vacker Jord med fantastiska färger i naturen och även väldigt annorlunda djur och fåglar som de inte har sett tidigare. Även deras fysiska kroppar har förändrats till en längre, smalare och mer transparent kropp som avser en ny människa, det vill säga ljusare som alla kan se.

De som inte kan känna resonans med denna vibration kommer att lämna Jorden för att utvecklas på annan planet eller återvända till Källan för vidare utveckling. Det är något som själen för dessa människor har bestämt för deras eget bästa.

Denna händelse närmar sig med stormsteg på grund av att människorna har höjt sin vibration och medvetenhet så mycket den sista tiden. Allt fler människor tar ställning för freden i världen som har varit den viktigaste önskan sedan mycket lång tid tillbaka.

Nu infaller den tusenåriga fredens tid för planeten Jorden. Planeten Gaia har löst sig från den tredimensionella delen och har placerat sig i en bana i Universum som tillhör den Gyllene tidsåldern och som avser den femte dimensionen och uppåt. Detta var förutbestämt sedan tidernas begynnelse och nu är tiden inne för denna förändring.

Många är det som vill veta exakt när denna händelse inträffar men det går inte att förutse exakt när och av den orsaken blir det ju heller ingen överraskning. Det gäller att ha tålamod om att allt är i sin ordning och sker som det har sagts. Den Gudomliga Planen är fullt aktiverad och arbetar som det var förutbestämt, det vill säga för hela planetens bästa.

Allt som händer nu på Jorden och i Universum bakom kulisserna har en stor inverkan på allas liv i Universum och inte bara på Jorden. Många är de ljusvarelser som bevakar, skickar ljus och kärlek till Jordens folk. Dessutom känner de en stor beundran och tillit till människornas förmåga att ta sin planet tillbaka.

AMEN

You may also like...