Fader Absolut – Fönster Mot En Ny Värld (För de vet ej vad de gjorde), 8 juli, 2022

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Mitt budskap i dag riktar sig till er som fortfarande lever enligt det förflutna som inte lyckats bli av med de misstag ni en gång gjorde.

Jag vet, min kära, ibland förefaller det dig som att du inte förtjänar Transition eftersom ditt tidigare liv är rikt med ”synder”.

Men låt oss ta en titt på vad en ”synd” är utifrån universums lagar, inte från allmänt accepterade religiösa termer eller föreställningar.

I det här fallet talas det naturligtvis inte om illvilliga handlingar eller medvetet begångna brott.

Rena och lätta själar behandlar sig ofta på ett alltför krävande och punktligt sätt och känner sig samvetsdrabbade på grund av deras mindre missgärningar.

Men det bör alltid hållas i minnet, min kära, att du inte kommer till jorden för att leva ett ”sterilt” – korrekt – liv utan för att få någon specifik erfarenhet som kommer att fylla på din själs skattkammare.

Och ganska ofta är de saker som verkar ovärdiga för en andlig person exakt den mest värdefulla och avgörande läxan du lär dig.

De kommer att bli ännu mer värdefulla om du efter att ha gjort ett misstag kommer att kunna inse det och göra allt för att rätta till det.

Kommer du ihåg uttrycket: ”Den som inte gör några misstag, gör ingenting”?

Och det förmedlar faktiskt ett djupt budskap.

Till exempel finns det en kategori av människor som är så rädda för allt nytt och okänt att de föredrar att leva ett tråkigt och tryggt liv utan starka känslor eller levande intryck som aldrig utsätter sig för någonting.

Och i det här fallet menar jag med ordet ”risk” rädslan för en stark anknytning, besvikelser, den egna smärtan och sorgen och generellt sett rädslan för livet som det är snarare än yttre hot eller risker av olika slag.

Även om det finns vissa människor som tvärtom hoppar in i djupet och gör riskfyllda ansträngningar, nya relationer och skaffar sig känslomässiga erfarenheter.

De är i förväg redo att lida men lever samtidigt ett givande och spännande liv.

Och naturligtvis är ett sådant liv fullt av massor av tester och dolda utmaningar som ibland uppmanar en att göra tanklösa saker som de senare skäms över.

Tja, hur ska man behandla en sådan livserfarenhet – negativ, sorglig och ibland också tragisk?

Utan självbedömning eller skuld, först och främst.

Ånger som det är ger inte fullständig befrielse eller rening av själen från smuts.

Och anledningen är framför allt vad den förmedlar är just självbedömning och den djupaste känslan av skuld.

Om du begick ditt ”brott” oavsiktligt, utan aggression eller ilska mot andra utan snarare av okunnighet eller oerfarenhet, behandla dig själv som ett barn som lär känna den här världen får blåmärken omedvetet.

Och även om de inte bara är dina ”blåmärken” utan av de människor som du omedvetet förolämpade, be deras själar om ursäkt för smärtan du orsakade och förlåt också er själva eftersom ni inte visste vad ni gjorde.

Underblås aldrig på brott från det förflutna, varken mot er själva eller andra eftersom de gör ditt liv outhärdligt och är det överlägset mest kraftfulla energigiftet som påverkar ditt psyke och din fysiska kropp.

De lägger sig väl i ditt undermedvetna och blir gradvis hårt slagna och förvandlas till fasta energiblock, som kan vara så svåra att lösa upp senare.

Var som barn och ta livet som en lek.

Res livets väg lätt och försök att ta alla du stöter på som en ny prövning för er själva och en kontroll på om ni tar alla eftersom de inte kommer att jämföra, kritisera eller aggression.

Bli av med det förflutnas misstag, inte kasta sig i förtvivlan eller självförbryllande utan rätta till dem på språng.

Och jag välsignar dig för detta!

Älskar dig oändligt,

Fader-Absolut talade till dig

Du gillar kanske också...