Saint Germain via Sharon Stewart, 11 juli, 2022

 

Vägen med minsta motstånd är vägen till mindre lärdom.

 

Jag är din St Germain med ett budskap till frihetskämparna i dagens värld.

Ja, det är sant, det minsta motståndets väg är den väg som inte färdats av så många nu. Så många. De tar på sig den svåra uppgiften att förändra. Andra som av sina egna skäl fortsätter att följa det som var tar minsta motståndets väg.

Är förändring svårt? Det behöver det inte vara. Det kan också vara uppiggande då den ena vinsten efter den andra noteras. Jag säger till dig just nu att du måste ta dig tid att fokusera på vinsterna. Jag inser att den process du uthärdar nu är en snabb process – dagens nyheter är morgondagens historia – men att hänga med på daglig basis är vad som krävs av dig nu. Håll dig uppdaterad med åtminstone den grundläggande konturen av händelser. Bli vittne till förändringen i din värld för den kommer att vara dynamisk.

Sharon ger dig för övrigt en sammanfattning av veckans händelser ifall du missade dem. Dessa finns på hennes rumble-kanal.

Fler lär sig när det finns förändringar att göra. Minsta motståndets väg indikerar att mindre förändring ska göras, och för dessa kommer det att krävas mer för att få dem att inse att de gör ett misstag.

För det var det ni alla var tvungna att förlika er med: Att ni någon gång i livet hade fel. Det krävs mod och åter mod för att erkänna att du blev lurad, och du har karaktärsdjupet för att kunna omfamna den idén och gå med det. Ja, du pekar finger och konstaterar: De lurade oss. Men du blev fortfarande lurad.

Det krävs tro för att fortsätta när alla händelser verkar verka som att du misslyckas. Naturligtvis skulle dina motståndare vilja lura dig igen: De vill att du ska tro att ansträngningarna är otillräckliga och att de är mer kraftfulla, så de iscensätter incidenter och händelser som får dig att tvivla på om du har rätt eller inte. Du har rätt. Fortsätt, soldater.

Inför höga gaspriser och stigande matkostnader och brister måste du fortsätta att tro på att du gör rätt. Så många av er har modet att fortsätta, ni har modet att tro att ni har rätt och ni tror på godheten hos den som ni kallar nummer 45. (Per – President Trump är 45.)

En del av er ser till det förflutna för att förstå vad som kommer att hända när ni förstår att historien upprepar sig. Du har sett detta hända bara i ditt liv. Anledningen till att historien upprepar sig är att det finns mer att lära och mer att förändra. När du har skapat den förändring du önskar se, då kommer historiens mönster att brytas och nya mönster kommer att uppstå: Mönster av fred, godhet och lycka. Men du måste fortsätta att bryta dessa gamla mönster. Din styrka är av yttersta vikt nu. Låt historien ta slut och låt en ny tid börja.

Du går på det mesta motståndets väg. Den senaste söndagen fanns hot om kärnvapenkrig och det förtrycktes från allmänheten. Varför? Lyckligtvis eftersom din tro på det och din rädsla för det kan ha skapat den situationen. Vi hade det i handen, och det gick igenom av de inblandade.

Jag inser att du kan ogilla det faktum att det finns de med kärnvapen som undertrycker nyheter om deras avsikt att använda det. Det är din värld, du borde veta om ditt liv är under sådant hot. Mina kära, era liv är alltid hotade, de har varit det sedan ni föddes, och nu är ni trötta och ska befria er från detta hot, detta fördömande hot som de har kontrollerat er med så länge.

De modiga hjärtana på denna jord får nu mina ögon att svälla av tårar. Jag är så stolt över dig. Du gör Guds verk och står emot enorma utmaningar, utmaningar som så många andra aldrig har stött på utomlands. Ändå är ni trofasta, trons och Ljusets barn, och jag är med er när vi tillsammans vandrar in i den nya världens gyllene soluppgång.

Jag är alltid här för dig,

Din St Germain

Du gillar kanske också...