Fader Absolut – Fönster Mot En Ny Värld (Förening av Medvetande och Ljuskropp), 19 augusti, 2022

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Som en uppföljning av mitt tidigare meddelande skulle jag nu vilja erbjuda dig en meditation som hjälper dig att förstå hur framgångsrik du var med att integrera ditt medvetande i ljuskroppen.

Detta stadie av arbetet med den fysiska kroppen är verkligen avgörande eftersom det är exakt det stadiet som avancerar detta arbete till en ny – medveten – nivå och, följaktligen, för skapandet av din ljuskristallina kropp närmare.

Vi kommer att kalla denna meditation ”sammansmältning av medvetande och ljuskropp”.

För att göra denna meditation bör du kasta dig in i ett ganska djupt meditativt tillstånd och åkalla alla dina himmelska assistenter.

Slappna av, andas djupt en stund och försök med din inre vision se din lätta kropp i minsta detalj: alla dina subtila kroppar, såväl som din fysiska kropp som chakrats ”axel” löper genom…

Förundras över denna fantastiska perfekta gudomliga konstruktion som pulserar, andas samtidigt som man lever ett eget liv som är osynligt för det mänskliga ögat…

Den är skimrande – mild och vacker…

Och koncentrera nu all din uppmärksamhet på ditt sjätte chakra…

Vissa av er kan se det som det tredje ögat, medan andra som en klarblå blixt…

Det är fullt möjligt att detta chakra på grund av avsiktlig koncentration av energi inuti det kommer att börja rotera snabbare…

Hur som helst, du kommer för all del att känna tryck eller rörelse i området för ditt tredje öga.

Och så fort det händer, beställ i tankar denna bunt av hög vibrationsenergi att bli sällsynt till graden av din ljuskropp.

Det kommer att likna en miniexplosion, fyrverkerier som börjar röra sig i cirklar och fyller var och en av dina subtila kroppar…

Denna energi kommer att bli sällsynt, inte jämnt utan i enlighet med vibrationerna och egenheterna hos var och en av dina subtila kroppar.

Så, energin i ditt medvetande kommer att vara den mest sällsynta i den atmiska kroppen och den minst sällsynta – i den eteriska.

Och anledningen till detta är att flytande vibrationer av den fjärde dimensionen inte tillåter en att avancera till nivån av permanent vibrationslikformighet för alla ens subtila kroppar, vilket blir möjligt i energirummet av åtminstone den femte dimensionen.

Men ändå, redan i den fjärde dimensionen, trots en liten skillnad i vibrationer, kan en andligt avancerad persons subtila kroppar vara i harmoni.

Det är därför energin i ditt medvetande också, som distribueras i din ljuskropp, blir synkroniserad med var och en av de subtila kropparna och genom dem överförs den till varje organ i din fysiska kropp eller dess vitala funktioner nu när dessa subtila kroppar är ansvariga för.

Därför når den mänskliga medvetandeenergin ens fysiska kropp och berikas med energin och medvetandet från ens subtila kroppar.

Du förstår, det är en ganska komplex flerstegsprocess.

Och det förklaras av det faktum att den fysiska kroppen, som är den tätaste, behöver gradvis anpassas till den gudomliga medvetenhetens energi som från och med nu kommer att ”lyda” och absorbera den med var och en av dess celler och var och en av dess kristaller.

Om en tid kommer du att känna att Medvetandeenergin som har passerat alla mellanstadier så småningom når din fysiska kropp.

Du kommer att känna det som värme, stickande, lätta vibrationer över hela kroppen i fall av några av er eller vissa organ eller dess delar vad vissa andra beträffar…

Återhämta dig från meditationen när du känner att Medvetandeenergin har synkroniserats med din fysiska kropp och börjat vibrera unisont med den…

Jag välsignar dig och älskar dig otroligt mycket!

Du gillar kanske också...