Fader Absolut – Fönster Mot En Ny Värld (Förhållanden med Äldre Människor), 17 juni, 2022

 

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Idag kommer vi att övergå till nästa punkt i vår ”kod” för kommunikation mellan människor i den fjärde dimensionens rymd.

Tionde. Relationer med äldre människor.

Den tredje dimensionens värld hålls fortfarande av den falska tron ​​att äldre människor, för att inte tala om mycket gamla, alltid är smartare och mer erfarna än de unga.

Så, till exempel, uttryck som ”praktisk visdom” berör som regel en äldre generation.

Men faktiskt, ens ålder i sig garanterar inte alls visdom eller erfarenhet.

Det enda som betyder något är själens ålder.

Detta är exakt anledningen till att äldre människors råd inte bara visar sig vara ogiltiga i den tredje dimensionens värld, utan till och med leder vilse från det sätt man är avsedd för.

Det förklaras av det faktum att äldre människor som till och med uppriktigt önskar sina barn och barnbarn alltid litar på sin egen erfarenhet som inte har något att göra med en annan själs uppgifter och mål.

Tja, vad händer i en värld av höga dimensioner?

I världen med den femte dimensionen och högre blir människors fysiska ålder utjämnade eftersom alla är i sin bästa – idealiska – ålder där: från 30 till 40 när de är i livets bästa ålder och har tillräckligt med livserfarenhet nu.

När det gäller den fjärde dimensionen som många av er redan befinner er i, där andra befinner sig på själva tröskeln till den, i detta energiutrymme är er fysiska ålder, även om den är delvis ”frusen”, fortfarande bevarad än så länge.

Det är därför av vana att det också kan bevaras din inställning till äldre människor som till klokare och mer sofistikerade.

För att undvika denna fälla råder jag dig, innan du börjar en konversation med någon person, att ”skanna” dem i termer av energi för att identifiera deras vibrationsnivå.

Du kommer att bli förvånad över hur lågt en ”sofistikerad klok” gammal person kan vibrera och hur högt – ganska ung som ska vara oerfaren.

På detta sätt, efter att ha lärt dig att ”skanna” ens själs ålder, kommer du snabbt att bli av med stereotyperna av den tredje dimensionens värld som sedan urminnes tider har ”satt på piedestal” ens fysiska ålder, vilket ibland ger den icke-existerande fördelar.

Som du säkert har gissat skapades stereotyper av detta slag medvetet.

Med hjälp av dem samhälle, religion, lyckades föräldrar hålla de unga i underkastelse och manipulera deras medvetande för deras syften.

Ganska ofta orsakade det smärta och sorg som fråntog de unga rätten att vara sina egna herrar.

Men allt detta är ett minne blott i världen av den fjärde dimensionen där relationer mellan människor kommer att baseras på lika rättigheter, med den fria viljans lag strikt underförstådd med oberoende av ens ålder eller sociala status.

Kommunikation på själens nivå kommer att hjälpa dig att övervinna alla åldersbarriärer, medan utbyte av erfarenheter kommer att ske med ömsesidigt samtycke när det verkligen är nödvändigt.

Här stannar vi för idag.

Älskar dig oändligt,

Fader-Absolut talade till dig

Du gillar kanske också...