Brendas Blogg via Brenda Hoffman, 21 juni 2022

 

Brendas Blogg via Brenda Hoffman, 21 juni 2022

 

Kära Ni!

Nu när ni i princip har avslutat er världsskiftande roll, hur kan ni vara säkra på att den andra vågen kommer att skapa en värld ni vill leva i?

Er oro är många föräldrars oro när deras barn når ung vuxen ålder. Nästa generation känns nästan alltid fel ur föräldrarnas synvinkel. Inte för att deras unga vuxna barn har fel, utan för att de är annorlunda.

Behöver vi påminna er om att många utåtriktade generationer lever med varandra trots något olika mönster – och så kommer det att vara nu.

Den andra vågen kommer inte att skapa som ni kanske, för era skapelseinstinkter är att upprepa utåtriktade strukturella konstruktioner.

Kommer ni att trivas i denna nya ombyggnad? Det är ditt val för ombyggnaden kommer att verka konstig till en början, precis som allt nytt gör.

När den andra vågen skapar nya ekonomier, regeringar, institutioner (den enda termen ni kan förstå nu), relationer, etc., kommer ni att bli förvånada och till en början förskräckta. Deras skapelser kommer inte att likna något ni kan föreställa er. Men, ni kom till jorden för att förstöra det ni kände till.

Till en början kommer denna nya värld att verka främmande och troligen skrämmande. Inte för att den är fel, utan för att den är så annorlunda. I själva verket kommer dessa nya strukturer att vara skillnaden mellan att leva i grottor, som jordens invånare en gång gjorde, och att bo i en herrgård med moderna bekvämligheter. Skulle en grottmänniska omedelbart veta att deras liv hade förändrats? Självklart. Men skulle de vara glada? Troligtvis inte – särskilt inte i början. Språket och operativa färdigheter skulle vara så dramatiskt annorlunda att grottmänniskor inte skulle veta hur de skulle laga sin mat eller använda bekvämligheter som bilar eller datorer.

Skillnaden mellan er inlärningskurva och den för grottmänniskor är att ni förväntar er förändring. Inte en liten förändring som att ditt barn går till college. Men en betydande förändring som är mer otrolig än förändringen av en överklassmatriark född i slutet av 1880-talet med en myriad av föråldrade sociala regler som försöker acceptera ett barnbarn i jazzåldern med sina korta kjolar, fluffiga attityd och fria kärlek. Mormoderns kärlek till sitt barnbarn existerar, men ingen av dem skulle nödvändigtvis förstå varför eller hur.

Ni kommer att bli förundrade när den andra vågen skapar en värld som gör er oroliga för framtiden, bara för att acceptera det nya som intressant och spännande. Om ni kommer ihåg, framhöll vi från Universum, att era nya väsen behöver fladdra från aktivitet till aktivitet. Efter att först ha blivit förskräckta av den andra vågens strukturella förändringar kommer ni att upptäcka det roliga och glädjen i dess skapelser.

Nya strukturella skapelser annorlunda än allt ni kan föreställa er, för er fantasi för att skapa nya världar är begränsad till era tidigare 3D-världar. Dessa andra vågens idéer kan verka kontraintuitiva tills ni känner igen glädjen och nöjet i det okända. Som 1880-talets matriark som tvingades behålla de rätta orden och handlingarna för sin sociala position – att se hennes moderna barnbarn ha det underbart med att dricka illegal gin, röka och dansa hela natten med febrig stämning. När matriarken observerar glädjen och friheten hos sitt barnbarn, kan hon börja ifrågasätta reglerna hon lever efter. Och så kommer det att vara för er.

Förväntar ni er att den nya världen ska vara en något rensad version av din nuvarande värld? Eller erkänner ni behovet av en helt ny värld?

Den andra vågens skapelser kommer inte att vara fel, bara bortom allt ni nu kan tänka er. Ni kommer snart att upptäcka det roliga med att skapa helt nytt när ni börjar ignorera er fasa över de dramatiska förändringarna och förstår de friheter som dessa förändringar skapar.

Ni har upprepade gånger visat att ni inte längre vill leva efter sociala regler. Att ni vill att friheten ska vara. Nästa våg kommer att skapa den friheten i nöje och glädje. Som du antagligen kommer att gå med i när din första chock har minskat och tankar på ”Du kan inte.” ”Det är inte möjligt.” ”Det är för skrämmande.” övergå till det roliga att göra just de handlingar du en gång var rädd för.

Denna nya gryning har inte samma färg som de urvattnade 3D-gryningarna ni har förväntat er. Var med på det roliga – ju förr, desto bättre. Den andra vågen bryr sig inte särskilt mycket om ni anpassar er till den nya världen – men ni kommer att göra det. Inte för att det är ett borde, utan för att det blir frihet och glädje ni nu inte kan föreställa er. Så är det. Amen.

LifeTapestryCreations.com. För att få Brendas blogg, prenumerera via WordPress.com. Eller klicka på Prenumerera-knappen på den övre delen av hennes ”Blogg & Prenumerera”-webbsida (LifeTapestryCreations.com) och klicka på raden – Prenumerera på Brendas blogg via e-post. Slutför din prenumeration genom att ange din e-postadress och acceptera e-postbekräftelsen.

Copyright 2009-2022, Brenda Hoffman. Alla rättigheter förbehålls. Dela detta innehåll med andra, lägg upp det på din blogg eller lägg till det i ditt nyhetsbrev. Men snälla bibehåll denna bloggs integritet genom att inkludera författarens/kanalens namn: Brenda Hoffman, och källans webbplatslänk: LifeTapestryCreations.com.

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...