Fader Absolut – Fönster Mot En Ny Värld (Kostnad av Prestige), 2 december, 2022

 

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Nåväl, idag går vi ner till praktiskt arbete med att utrota globalismideologin som har slagit djup rot på er planet.

Och vi kommer att närma oss detta arbete både energimässigt och fysiskt – materiellt – sätt.

Men vi börjar med dess energidel eftersom, som du redan vet, allt som händer med en person får form först på den subtila nivån.

Och det gäller absolut allt – från hushållsrutiner till de avgörande händelserna i ditt liv.

Låt oss titta på det som klargjorts av specifika fall.

Hur uppstår mode: för kläder, elektroniska apparater, bilar, resor, prestigefyllda yrken?

Vilken energi bygger den på?

Först och främst är det energin av konkurrens och självhävdelse, som vanligtvis kallas prestige i det moderna samhället.

Ibland ägnar man hela sitt liv åt att skaffa prestigefyllda saker och hänga med de andra.

Man gör det arbete man inte gillar, men som gör vinst, får lån, umgås med nödvändiga människor som stoppar sig själv med allt som krävs av ens själ – sådant som kan ge en verklig tillfredsställelse.

Och man hamnar i denna materiella fälla ”tack vare” den reklam som marknadsförs över hela världen som ålägger ”välbärande prestigefyllt liv”.

Tja, det här är den globala webben, även på vardagsnivå, även om den är utformad för att förena mänskliga behov oavsett kultur och traditioner i landet man bor i, människor man kommunicerar med och materiella resurser till ens förfogande.

Som ett resultat blir syftet med livet för miljontals människor det ”ideal” som påtvingas utifrån.

Vad är priset sådana människor betalar för att uppnå sitt mål?

Och huvudsaken – vilka energier bygger deras aktioner och handlingar på?

Oftast är de de lägsta vibrationsenergierna: av avundsjuka, svartsjuka, självhävdelse på andras bekostnad – det som vanligen kallas ”att ta sig fram över lik”.

Och om målet inte slutligen nås, då är de energierna av ilska, maktlöshet, skuld, självförödmjukelse.

Och efter att till och med ha nått det högsta av ”det lyckliga” livet som ses av allmänheten, åtföljs ens liv ständigt av rädslan att förlora det, eftersom ju högre social status och större välstånd, desto mer gör det ont att falla ner från ”toppen” av framgång.

Jag tror, ​​min kära, att många av er inte bara har sett detta från sidan utan också har upplevt liknande erfarenheter som ni själva jagar efter ett bättre liv utan att tänka på vad och vem ni gör det för.

Och allt detta döljer faktiskt globalisternas djupgående plan att driva människor till materiellt slaveri, leda dem bort från den andliga aspekten av deras liv – deras gudomliga förutbestämning och själens uppdrag.

Och nu är det dags att återvända till ditt ursprung efter att ha kastat bort det ”klibbiga nätet” av värderingar som är främmande för dig – materiella eller moraliska värderingar som bara behåller de saker DU behöver och lämnar i det förflutna allt som påtvingats dig utifrån med inga goda avsikter alls.

Här stannar vi för idag.

Älskar dig oändligt,

Fader-Absolut talade till dig

Du gillar kanske också...