Fader Absolut – Fönster Mot En Ny Värld (Kvaliteter av En Man av Den Fjärde Dimensionen), 17 juli, 2022

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Som en uppföljning av diskussionen om En social status för den fjärde dimensionens världsinvånare idag skulle jag vilja visa er interaktionsmekanismen för de människor som lyckades passera gränsen som skiljer denna dimension från den tredje dimensionens värld.

Faktum är att många av er besitter de egenskaper som gör att invånare av högre dimensioner skiljer sig från den tredje dimensionens värld redan nu.

Tja, vilka egenskaper är de?

Först och främst är de frånvaro av aggression eller kritik mot andra.

Dessutom berör det absolut alla även företrädare för myndigheter med deras kriminella verksamhet mot deras nation.

Anledningen till det är att man inte ser toppen av ett isberg nu – själva handlingarna utan den underliggande orsaken till de processer som nu pågår i världen – epokerskiftet som är omöjligt utan stora politiska, ekonomiska och sociala chocker.

Du förstår också att dessa människor inte är oberoende utan är marionetter i händerna på sanna “härskare” av världen, det är därför de agerar unisont som om de gör karbonpapperskopior samtidigt som de uttalar ett och samma ord och utfärdar identiska instruktioner.

Att vara medveten om situationen hjälper dig att förbli lugna och förnuftiga åskådare som inte blir känslomässigt involverade i diskussioner om händelser och följaktligen hålla dina vibrationer höga.

Med andra ord, energimässigt är du neutral till de händelser som äger rum i världen.

Och även om du vidtar några åtgärder för att justera situationen, förmedlar de ett konstruktivt budskap eftersom dina övningar och meditationer syftar till att rena jorden och det kollektiva mänskliga samvetet från negativa energier och det betyder att de resulterar i människors livsförbättring.

En annan egenskap som gör dig annorlunda från den genomsnittliga mannen i den tredje dimensionens värld är frånvaron av uppdelning i ins och outs.

Du inser att din familj inte alls är din “fästning” vars murar du inte bör lämna och att dina nära människors åsikter inte nödvändigtvis bör sammanfalla med din.

Du har redan brutit dig ur denna fälla och vet att genuin intimitet mellan människor uppstår endast när de är sympatiska i Anden och är på samma våglängd vad gäller energi.

Och många av er hittar sådana människor genom intuition, vilket är början på arrangemanget av ett nytt samhälle och nya relationer mellan människor som bygger på energienhet, såväl som gemensamma uppgifter och mål.

Under tiden har du lärt dig att inte döma dina närmaste som befinner sig på en annan – annan än din – nivå av andlig utveckling.

Jag vet, min kära, att för många av er var detta den punkt som blev den svåraste prövningen att stå ut med: omöjlighet att dra upp era familjemedlemmar till er verklighetsuppfattning och er vibrationsnivå.

Ändå gör det din förmåga att behandla dem utan aggression eller kritik, med total acceptans av deras val ännu mer värdefull.

Som ett resultat, på energinivån sker din “avdockning” från lågvibrerande människor även om de är din familj och vänner och ansluter sig till dem som är på samma nivå av vibrationer som du är.

Det händer oavsiktligt många människor – snabbt och naturligt, medan vissa andra måste jobba på sig själva under lång tid för att lyckas bryta sig loss från den “tighta omfamningen” av sina nära människor som ändå nu är främmande för dig mentalt, andligt och energimässigt.

Här stannar vi för idag.

Älskar dig oändligt,

Fader-Absolut talade till dig

You may also like...