Galaktiska Ljusfederationen via Inger Noren, 18 juli, 2022

Galaktiska Ljusfederationen

I tidigare meddelanden har vi gått ut med att det är dags att mänskligheten får ta del av vad som har förvägrats dem under tusentals år. Alltmer av de huvudlösa experiment som de mörka har roat sig med börjar nu visas sig för folket och många har redan vittnat om vad de har varit med om och som de flesta människor inte har en aning om.

Det är vårt ansvar för mänskligheten att förhindra mer skada av de mörka och att de ska veta att vi håller ett öga på dem för att säkerställa fler attacker mot människor och byggnader. Det är så oerhört viktigt att allmänheten är med oss i detta arbete för att skydda och bevara det som tillhör mänskligheten och som är en viktig aspekt i vårt arbete mot de mörkas försök att ta över Jorden.

Aldrig har så många av de mörka agerat mot de alltmer vakna människorna som höjer sin vibration och medvetenhet. Detta betyder mindre mat för de mörka som lever på rädsla och låg vibration. Människorna har börjat förstå att de inte har så mycket att vara rädda för och har därför börjat ifrågasätta de ledande i världens länder för att få tillbaka sin frihet. Jorden tillhör mänskligheten och inga andra. Endast rena människor kommer att få äga Jorden i den femte dimensionen och de som ändå vill bo och leva på Jorden måste visa sig i sin rätta identitet.

Många av de kanaliserare som lämnar ut meddelande till folket är guld värda för oss galaktiker som beskyddar och hjälper mänskligheten mot de mörka som försöker förhindra arbetet mot uppstigningen. Vissa kanaliserare är utsedda för detta ändamål eftersom deras mod och styrka mot de mörka är något som fordras i deras arbete. De är utsedda att ge ut sanningen till folket även om det kan vara orsak till attacker mot dem. Deras ljus och kärlek till allt levande är ett fantastiskt vapen och det är inte lätt för de mörka att attackera de som inte är rädda för dem och dessutom har sin egen armé som inte ska underskattas på grund av att kärleken är motivationen. Denna armé är bland de starkaste och den tillhör de starkaste av de starka av ljusarbetarna.

Några av de mörka har verkligen fått känna på denna styrka och fruktar deras motattacker om det skulle gälla. Det är något som är viktigt på Jorden just nu och allt fler människor inser att de inte behöver vara rädda för något. Deras styrka och uthållighet som art är känd i hela Universum. Mänskligheten är bland de starkaste varelserna i denna galax men också de kärleksfullaste varelserna som kommer att vara de som håller freden som första prioritet i Universum.

Vi i Galaktiska Ljusfederationen är tacksamma mot de människor som har öron att höra med och ögon att se med vilka ger besked och varningar om vad som förekommer både i Universum och på Jorden. Dessa varsel har räddat oss många gånger från svåra attacker som vi har kunnat motarbeta i god tid innan någon skada har skett. Vi är tacksamma om fler människor ger besked om något som vi måste vara uppmärksamma på och samarbeta med oss galaktiker för ett snabbare resultat i uppstigningen till den femte dimensionen.

Mänskligheten har betydelse för alla i Universum och kärleken och respekten känner inga gränser från alla civilisationer som följer Jordens utveckling till uppstigningen.

Den Galaktiska Ljusfederationen

Stort tack i kärlek jag tjänar. JAG ÄR

Du gillar kanske också...