Fader Absolut – Fönster Mot En Ny Värld (Neutral Zon), 3 maj, 2022

 

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Som en uppföljning av mitt tidigare meddelande låt oss nu prata om hur gränsen som skiljer den tredje och fjärde dimensionen formas.

För närvarande befinner sig många människor i den ”neutrala zonen” mellan dessa två dimensioner.

Och beroende på vibrationsnivån attraheras vissa människor, som av en magnet, till den fjärde dimensionen, medan andra vars vibrationer förblir på den tidigare nivån fortfarande håller sig inom ”gränserna” för den tredje än så länge.

Tja, hur är den ”neutrala zonen” mellan de två dimensionerna?

Den består av energi ”halvtoner” som får ökande vibrationsfullhet så länge de når gränsen till den fjärde dimensionen.

För att göra det lättare att visualisera kan du föreställa dig hela spektrat av vilken färg du väljer: från dess blekaste, knappt urskiljbara nyans på gränsen till den tredje dimensionen till den ljusaste och mest mättade på gränsen till den fjärde dimensionen.

Så, bleka nyanser symboliserar en ganska låg vibrationsnivå, medan den närmar sig den fjärde dimensionen blir färgen ljusare och ljusare, mer och mer mättad.

De av er som känner energier bra kan ”leka” med den här bilden för att känna skillnaden mellan vibrationer i den tredje och fjärde dimensionen, såväl som de i intervallet mellan dem.

För detta ändamål måste du ta dina övre chakran till hjälp, de vars grad av aktivering är exakt för att bestämma din framsteg till högre dimensioner.

Vi kommer att kalla denna praxis ”neutral zon”.

Och du kan improvisera i den genom att jämföra den tredje dimensionens värld du lever i nu med den du skulle vilja leva i bortom ”gränsen” för den fjärde dimensionen.

Men vad du bör se och känna särskilt tydligt är den ”neutrala zonen” som löper mellan dem.

Till att börja med, koncentrera dig på ditt sjunde chakra – försök känna det ordentligt.

Och sedan passera gränsen för den tredje dimensionen i dina tankar, börja gå framåt till det omhuldade målet – till den fjärde dimensionen.

För att inte bara behålla dina vibrationer på den tidigare nivån utan också öka dem gradvis, föreställ dig gränslinjen som ett underbart landskap som kommer att uppmuntra detta med sin renhet och harmoni.

Det kan vara ett brett fält med blommor eller en bergsstig eller kanske en vacker bro över floden.

Välj saker för din själ – de som ger fred och harmoni till den.

Och steg för steg gå till ditt mål, glöm inte att titta på ditt sjunde chakras ”beteende”.

Försök att noggrant upptäcka dess finaste vibrationsfluktuationer.

När du avancerar på vägen kommer det sannolikt att börja pulsera mer och mer eller bli varm och därigenom visa ökningen av din vibrationsnivå.

Efter att ha nått gränsen för den fjärde dimensionen som alla också kommer att se på sitt eget sätt – i överensstämmelse med sin fantasi, känn vibrationens ”klimax” av ditt tillstånd.

Det är mycket möjligt att din ”Gyllene triangel” i detta ögonblick kommer att bli ”uppvärmd”.

Kom ihåg denna känsla eftersom det är själva vibrations-”höjden” du kan uppnå just nu.

Att bemästra denna övning kommer att hjälpa dig att bibehålla dina vibrationer på denna nivå, för nu kommer du att känna till dina nuvarande förmågor och oavsiktligt sträva efter denna ”etalon”.

Och låt denna övning inte bli en njutbar ”vandring” mellan dimensionerna – utveckling av den ”neutrala zonen” som skiljer dem åt.

Och jag välsignar dig för detta!

Älskar dig oändligt,

Fader-Absolut talade till dig

Du gillar kanske också...