Fader Absolut – Fönster mot En Ny Värld (Nollställning av Tiden), 7 juni, 2022

 

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Idag skulle jag vilja förklara för er varför jag ägnar så mycket uppmärksamhet åt relationerna mellan människor i den fjärde dimensionen även om de flesta av er fortfarande befinner sig i den tredje dimensionens utrymme än så länge.

För att du ska få en klar uppfattning om det, låt oss komma ihåg vad ens tillstånd i ögonblicket ”här och nu” är.

Detta är tidlöshetstillstånd och, följaktligen, att vara i rummet av högsta vibrationer eftersom det bara är där tid och rum imploderar tack vare vilket man avancerar till en helt annan nivå av sin existens.

Oftast händer det dig under meditationer när du lyckas skära av ditt medvetande helt från världens fåfänga och du smälter samman med ditt Högre Jag och följaktligen blir Själ i dess rena form.

Många av er kan göra det i full utsträckning nu men det inträffar bara när ni är helt ensamma, det vill säga interagerar endast med ert Högre Jag.

Men när ni lär er att förbli i detta tillstånd genom att finna er själva bland andra människor och dessutom inte bara vara bredvid dem utan också kommunicera med dem – kommer det att bli enorma framsteg på er andliga väg eftersom ni därigenom kommer att börja skapa öarna i fjärde dimensionen mitt i den tredje dimensionens rasande ”hav”.

Och nu kommer jag att erbjuda dig en övning som hjälper dig att förbli i tillståndet ”här och nu” medan du kommunicerar med andra människor.

Vi kommer att kalla det ”Nollställning av Tid”.

Och dess idé är att när du pratar med en annan person stoppar du klockans visare i dina tankar.

Och det spelar ingen roll var de är just nu.

Det viktigaste är att ”se” att alla visare på klockan, inklusive den andra, står stilla.

Nu räcker det. Tiden finns inte längre för dig.

Runt dig och din samtalspartner är det vakuum, time lapse.

Du kan till och med känna det fysiskt.

Så fort det händer, ta kontakt med din själ och be den vägleda alla dina handlingar och ord.

Du kan till och med se din själ – som en lätt siluett eller ett genomskinligt moln.

I dina tankar förenas helt med bilden du fick.

Allt detta kan ta dig bara flera sekunder men du kommer att befinna dig i helt olika tidsparametrar och under dina Högre aspekters vägledning.

Du kommer till och med få en fysisk känsla av att utrymmet runt dig har förändrats – allt har stannat upp, blivit lugnt och harmoniserat…

Nu är du totalt nedsänkt i vibrationerna av åtminstone den fjärde dimensionen och följaktligen kommer din kommunikation med människor att ske på ett ganska distinkt sätt.

Du kommer att känna din samtalspartner på Själens nivå, inte Sinnet, och det betyder att alla dina ord och handlingar kommer att vara inställda på deras Högre aspekter, inte på momentana materiella behov hos den tredje dimensionens person.

Och din samtalspartner, som befinner sig i de förhållanden som är nya för dem, med distinkta lagar som styr – energi och fysiska – kommer inte att kunna agera enligt den tredje dimensionens världsstandarder.

Deras medvetande som har ”sänkts” i dina höga vibrationer kommer oavsiktligt att dra upp till dem och även om det inte hänger med dina vibrationer, kommer det att minimera energigapet mellan dem ändå.

Och underverket som detta kommer att bearbetas av ditt tillstånd av ”här och nu”, såväl som din fullständiga störning i en annan persons själ.

Försök, min kära, att införliva denna praxis i din vardag, och jag är säker på att resultaten inte kommer att låta vänta på sig.

Jag välsignar dig och älskar dig otroligt mycket!

Fader-Absolut talade till dig

Du gillar kanske också...