Fader Absolut – Fönster Mot En Ny Värld ( Sjätte Stadiet – Förenandet av alla nationer och länder till En Familj), 3 oktober, 2022

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Idag kommer vi att fortsätta att prata om stadierna av mänsklighetens massväckelse.

Det sjätte stadiet är att förena alla länder och nationer till en familj.

Men det betyder naturligtvis inte att varje lands identitet och kultur kommer att förstöras som det görs nu.

Tvärtom, den omvända processen av historia och kulturrenässans kommer att börja när det gäller alla nationer som bor på jorden.

Som ni vet har er Jords sanna historia i århundraden dolds, förvrängts och förstörts av era erövrare.

Det är lätt att förklara: på samma sätt som de var rädda för ljus individualitet och inre frihet hos en person, så var de rädda för unikhet och egenhet i varje land och varje nation som innehöll sitt eget kollektiva medvetande och mycket kraftfullt i det.

På detta sätt undertrycktes inte bara människors personliga frihet av representanterna för den djupa staten, utan de förra berövades sina kulturella och etniska rötter och förvandlades därigenom till plikttrogna slavar utan anhörig eller släkt.

Detta är det enda sättet de ostraffat kunde omsätta sina planer på att totalt förslava människor och förvandla jordens befolkning till en enorm grå massa.

Och under de senaste åren har deras verksamhet på det här området verkligen nått skrämmande omfattning.

Men dessa varelser har gått ännu längre än så: nu försöker de inte bara beröva ens identitet, tillhörighet till ens land, dess kultur och traditioner – de berövar en av deras medfödda väsen, ens Gudomlighet också.

I många länder i världen tvingas inte bara vuxna utan även barn nästan med tvång till könsförändringar, sexuella perversioner, samtidigt som pedofili får en status av norm och samkönade äktenskap ingås över hela världen.

Det är inte det minsta dolt utan tillkännages i många informationskällor, inklusive officiella.

Ibland verkar det för dig som om världen har blivit galen, eller hur, min kära?

Tja, det är faktiskt så.

Och det härrör från det faktum att vid rodret för de ledande länderna i världen blev det fast etablerade representanter för den hemliga världsregeringen för länge sedan, som vi redan har diskuterat med dig många gånger.

Det är därför det bara är möjligt att bryta detta onda system och återföra människor till deras väsens ”famn” genom att fördriva dessa varelser från din planet som är främmande för dig och för vilka människor inte är något annat än småpengar på väg till makten.

Och så fort människor störtar sina kriminella regeringar som driver dem in i denna galna omänskliga värld kommer allt att förändras väldigt snabbt.

Andlig enhet av människor kommer att sopa bort alla gränser, alla byråkratiska hinder på vägen mot att de förenas till en gemensam familj av jordbor där varje nation som en dyrbar aviga kommer att ta sin plats i ett unikt och underbart ”halsband” som omger din planet.

Här stannar vi för idag.

Älskar dig oändligt,

Fader-Absolut talade till dig

Du gillar kanske också...