Fader Absolut – Fönster Mot En Ny Värld (Skapande av tankeformer), 3 juni, 2022

 

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Idag ska vi lära oss att formulera tankar på ett tydligt och övergripande sätt så att de blir verklighet så snabbt och exakt som möjligt.

Och nu kommer jag att räkna upp de allmänna principerna för dig att följa när du skapar dina tankeformer.

Själva ordet ”tankeform” betyder en energi och fysisk design av en tanke för att ge den viss färg, volym och energifylldhet.

Nåväl, låt oss börja med färg.

Ju ljusare och mer mättade din tankes ”färger” är, desto mer märkbar kommer den att bli och desto snabbare kommer den att fånga dina himmelska assistenters ögon.

Använd din fantasi och föreställ dig din tanke som ett ljust gnistrande ämne som ditt samvete ger dig ut på en fri resa genom universum.

Bli inte förvånad, min kära, dina tankar är faktiskt gränslösa och går långt bortom din planet där de fångas av dina himmelska assistenter, dina stjärnfamiljers representanter, dina tvillingflammor som du ständigt är i kontakt med när det gäller energi var de än är. är i detta ögonblick.

Och, naturligtvis, ju högre dina tankar och känslors vibrationer är, liksom de av tankeformerna ”sydda” av dem, desto ””högre” instanser kommer de att kunna nå.

Och om de har gudomlig ändamålsenlighet, då, tro mig, kommer Ljuskrafterna att göra sitt bästa för sin snabba insikt och på det sätt som är mest fördelaktigt för dig då.

Vad menar jag med ordet ”volym”?

Framför allt är det energifylldhet.

För att din tankeform ska flyga upp så högt som möjligt, som en ballong, bör du göra den ljus.

Och för detta bör du verkligen fylla den med energierna av höga vibrationer.

Och den sista: känna fullhet.

Din tanke bör förmedla viss mening: ett bestämt mål, inte en suddig önskan.

För dina önskningar går inte i uppfyllelse så ofta bara för att du inte vet vad du vill.

En amorf tankeform – utan tydligt fastställda gränser – sönderfaller snabbt i energirummet efter att ha misslyckats med att få ”kött och blod”.

Det misslyckas med att nå dina himmelska beskyddares ”ögon och öron” och det är därför de inte kan ge dig en hjälpande hand.

Så, vad ska du göra för att din önskan ska uppfyllas snabbt?

Efter att ha formulerat din tanke på ett tydligt och begripligt sätt sätt in den i ett utrymme med hög vibrationsenergi som är av dina favoritljus och mättade färger.

För att underlätta visualiseringen av den kan du föreställa dig en sfär eller en ballong med din färgglada gnistrande tankeform inuti den.

För någon blir det lättare att se lite text, medan för någon annan – en bild.

Huvudpoängen är att du ska känna den tankeform du har skapat som din favoritskapelse som du nu släpper taget – låt den ”bedömas” av dina Högre Aspekter och dina Andliga guider.

Men det finns ytterligare en mycket viktig sak, som är att stänga av ditt sinne och inte störa Försynen längre.

Riv inte sönder ödets tunna ”spets” med din otålighet.

Låt din önskan gå i uppfyllelse i sin egen goda tid och för allas större bästa.

Jag välsignar dig och älskar dig otroligt mycket!

Fader-Absolut talade till dig

Du gillar kanske också...