Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 6 juni 2022

 

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 6 juni 2022

 

Energier som Kommer för de Uppvaknade & Ej Uppvaknade

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi letar alltid efter människor som kan rikta in sig på oss och våra energier, våra budskap, eftersom vi vet hur viktigt det är att ha det vi skickar till er jordat i den fysiska sfären, och ju fler av er det är som öppnar er själva upp till oss och vad vi har att erbjuda, desto mer kraftfull blir effekten av det arkturiska perspektivet och energierna. Vi strävar efter att vara till tjänst för hela mänskligheten, inte bara de av er som gillar oss och lyssnar på oss eller läser våra meddelanden. Vi vill hjälpa hela galaxen och hela universum, oavsett om varelserna vi hjälper känner till oss eller gillar oss. Och så, när vi tittar på olika människor där på jorden som vi tror är redo att skifta, förändras och öppna upp för mer, kalibrerar vi energierna som vi skickar för att tilltala dessa individer.

Nu bryr vi oss inte om de vet att energierna kom från oss. Vi letar inte efter människor att tillbe oss eller följa oss i betydelsen av en religion, men vi vill att människor ska få kärlek, för det är vad människor verkligen behöver. Vi vill att människor ska få stöd, för det är vad ni alla verkligen behöver. Vi vill att ni ska ha era chakran i balans, och att ni ska vara jordade, avslappnade och öppna för vad det är som tjänar er mest. Vi vill att människor ska vakna upp till sanningen om vem de verkligen är som Källenergivarelser, och det är därför vi försöker nå fler människor. Vi kommer att fortsätta göra det, för det är väldigt naturligt för en människa att vakna, och vi kan hjälpa till att främja den processen, att knuffa människor i en viss riktning.

Men det som händer där på Jorden är oundvikligt. Det är precis dags för er alla att gå vidare till nya och annorlunda upplevelser. De som har varit tillgängliga för er där på Jorden så länge håller på att bli utslitna, gamla och ineffektiva. För att få människor att vilja återvända hem till Källan, måste de uppmuntras att vara hjärtcentrerade, eftersom det är där ni har störst tillgång till känslan av Källan inom er. Det är därför vi uppmuntrar även de av er som redan tar emot oss att sluta försöka lista ut allt.

Ni behöver inte veta allt som händer i världen för att vara vakna. Ni har era egna liv, och människorna i era liv, som ni behöver älska, förlåta och ha medkänsla för, och energierna som vi sänder ut just nu är till för att hjälpa dem som tar emot denna överföring att bli mer hjärtcentrerade. Och energierna kommer också att hjälpa de som ännu inte har vaknat att känna efter de energier som är tillgängliga för dem i deras egen varelse.

Ni är oändliga och eviga varelser, och det betyder att ni har oändlighet och evighet inom er. Det finns så mycket mer att upptäcka inom varje människa, och vi kommer att uppmuntra människor att kontinuerligt göra resan inåt, eftersom resan som sker i den fysiska sfären alltid kommer att tas om hand, men ni kan göra det från en jordad, hjärtcentrerad plats, eller medan ni snubblar runt i mörkret och letar efter skurkar och konspirationer. Ni som tar emot oss regelbundet vet att vi inte handlar om något av det, och ni vet också att när ni tar emot oss känner ni uppgraderingarna inom er, och ni känner hur er energi skiftar, och det är vad vi erbjuder till alla människor vid denna tid på en mängd olika sätt, eftersom vi kan känna vikten av det, speciellt vid den här tiden där på planeten Jorden.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...